Obi-Wan Kenobi: Minisérie převezme technologii vizuálních efektů z The Mandaloriana

Obi-Wan Kenobi: Minisérie převezme technologii vizuálních efektů z The Mandaloriana | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Některé technologické vychytávky si osvojí i Kenobiho minisérie. Pro herce je to daleko příjemnější než stát před zeleným pozadím.

Co se týče hraných Star Wars seriálů, tak v poslední době k nám proudily hlavně zprávy, které se týkaly druhé řady The Mandaloriana. Ale teď se o slovo přihlásil i Obi-Wan Kenobi. Šestidílná minisérie zasazená mezi Epizody III a IV odhalí, co mistr Jedi kromě dohlížení na malého Lukea Skywalkera na planetě Tatooine dělal. Nedávné prohlášení režisérky Deborah Chow ujistilo fanoušky, že projekt je stále ve vývoji a teď se podělil o několik detailů Ewan McGregor, představitel Kenobiho.

Star Wars Underworld: Zrušený Lucasův seriál chystal velký příběh bez rozpočtových omezení
 

Herec si myslí, že natáčení si užije mnohem víc, než když dělal prequelovou trilogii, kde na place bylo modré nebo zelené pozadí a pro herce bylo těžké představit si tam něco, co se později dodělávalo v postprodukci. McGregor má pocit, že od té doby technologie hodně pokročila vpřed a The Mandalorian je toho důkazem. 

V galerii nebo ve videu si můžete povšimnout, že některé sety dokola obíhá obrazovka, na kterou se promítá prostředí v reálném čase. To McGregorovi přijde úžasné a pokračuje slovy, že herec na scéně má pak pocit, že je doopravdy na tom místě a je to pro něj skutečnější. Technologie v The Mandalorianovi se evidentně osvědčila a minimálně z části ji bude využívat i Kenobiho minisérie.

Zdroj: CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu