Kriminálka Las Vegas se definitivně vrací. I s původními postavami

Kriminálka Las Vegas se definitivně vrací. I s původními postavami | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 3 obrázky
Gill Grissom a Sara Sidle se vracejí, aby zapojili nově vyvinuté vyšetřovatelské metody a opět zatočili se zločinem.

Je to oficiální, nová Kriminálka bude. A bude se navazovat rovnou na tu nejpopulárnější, nebo minimálně nejdéle hrající – na Kriminálku: Las Vegas. V originále se seriál jmenoval CSI: Crime Scene Investigation, případně byl označován jako CSI nebo CSI: Las Vegas. Nu a teď je tu nová, navazující série, která ponese jednoduchý název CSI: Vegas. Že se naváže na původní sérii jasně signalizuje i návrat oblíbených postav. Jako Gill Grissom a Sara Sidle se vracejí William Petersen a Jorja Fox, Wallace Langham se znovu představí jako David Hodges.

Ty nově doplní Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez a Mandeep Dhillon. Newsome hraje Maxine, novou ředitelku kriminální laboratoře. Laria hraje Joshe, vyšetřovatele třetí úrovně, vedoucího vyšetřovatele případů, který má talent pro rekonstrukci scény. Rodriguez hraje Huga, který před třemi lety převzal úlohu hlavního patologa. A Dhilon hraje Allie, mladou vyšetřovatelku druhé úrovně, imigrantku, která šla do Las Vegas za svými sny.

Synopse praví: „CSI: Vegas otevírá novou kapitolu nejsledovanějšího seriálového dramatu 21. století. V Las Vegas, městě, kde to všechno začalo. Kriminální laboratoř by mohly uzavřít existenční problémy. Aby tým brilantních vyšetřovatelů mohl nadále sloužit spravedlnosti ve městě hříchu, musí na pomoc povolat staré přátele a nasadit nové techniky.“

Scenáristou je Jason Tracey, podepsaný například pod seriály Status: Nežádoucí nebo Jak prosté. Tvůrci slibují, že divákům představí nové kriminalistické metody, ale jinak půjde o starý dobrý vyšetřovatelský seriál, kde se klade důraz na sledování stop. Série měla být hotová už loni, aby se s ní oslavilo výročí seriálu, avšak kvůli pandemii byla odložena. Počítá se s ní na podzimní vysílání a prozatím je prezentovaná jako limitovaná událost.

Foto: CBS

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest