Námořní vyšetřovací služba je stále nejsledovanějším seriálem současnosti

Námořní vyšetřovací služba je stále nejsledovanějším seriálem současnosti | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 8 obrázků
Mark Harmon táhne dál, oblíbený kriminální seriál je pořád ve formě.

Populární kriminální seriál stanice CBS Námořní vyšetřovací služba (NCIS) se dočkal již neuvěřitelných sedmnácti řad a logicky i několika spin-offů. Právě v aktuální sedmnácté řadě mělo dojít k velkému milníku, když měla být odvysílána čtyřstá epizoda. Bohužel, stejně jako u mnoha jiných filmů a seriálů, i v tomto případě zaúřadovala pandemie koronaviru a sedmnáctá řada nebude mít dvacet dílů, tudíž se čtyřstovky zatím nedočkáme. Nicméně hlavouni ze CBS nemusí věšet hlavu, jelikož seriál je stále ve výborné kondici.

Měření sledovanosti totiž ukázalo, že CBS dominuje sledovanosti v primetimu, když v časovém rozmezí 20:00 a 23:00 kanál v průměru sleduje 6.32 milionu diváků. Nemalou zásluhu na tomto výsledku má právě Námořní vyšetřovací služba, když kriminálku s Markem Harmonem v hlavní roli sleduje v průměru 15.3 milionu diváků. Jedná se o nejsledovanější televizní show současnosti.

CBS už logicky pošilhává po osmnácté sezóně, která by měla začít skokem v čase, tudíž se ocitneme v pre-COVID době, což řada diváků dozajista ocení. Odkazovat se bude na dění osmé epizody sedmnácté řady. Taktéž bylo řečeno, že v derivátu NCIS: Los Angeles se stane Caleb Castille alias agent FBI Devin Rountree stabilním členem týmu. V jedenácté sezóně sehrála postava důležitou roli a tvůrci se rozhodli, že Chris O’Donnell a LL Cool J se rozhodnou vzít jej pod svá křídla.

Zdroje: Deadline, TVline I, II

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Emilie Novotna | 02.10.2020 06:52
Je to boží seriál, to se jim něco povedlo. Klobouk dolů před hlavním představiteli. MO seibi hodně lidem. Mohli b, ho opět dávat na NOVÁ AKTION.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu