Deadpool údajně vedle 3. filmu dostane také mládeži nepřístupný animovaný seriál

Deadpool údajně vedle 3. filmu dostane také mládeži nepřístupný animovaný seriál | Fandíme seriálům
20th Century Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Ústřední animovanou postavičku má údajně namluvit sám Ryan Reynolds.

Server Deadline před časem informoval o tom, že Disney spustil divizi 20th Television Animation, která bude zastřešovat výrobu jeho animovaných seriálů, jako jsou Simpsonovi, Griffinovi, Bobovy burgery apod. Server Bubbleblabber následně přišel s tvrzením, že nová divize vyvíjí celou řadu seriálů a další jsou v jednání. A jedním z těch, které jsou v jednání, má být i mládeži nepřístupná verze animovaného Deadpoola pro streamovací službu Hulu, kde má hlavní postavu namluvit sám Ryan Reynolds!

Bližší informace nejsou k dispozici a stejně tak vám nedokážu říct, nakolik je Bubblblabber spolehlivý, nepatří mezi tradiční zdroje zákulisních informací. Pravdou je, že komiksové animované seriály pro dospělé vznikají (třeba Harley Quinn). Pravda je, že Marvel animované seriály točí (What If…?). Stále vznikají Marvel seriály pro platformu Hulu (M.O.D.O.K.). A animovaný Deadpool už se před lety chystal. V roce 2017 jej připravoval Donald Glover, autor seriálu Atlanta a herec známý nejlépe ze seriálu Zpátky do školy. Projekt nicméně byl zrušený.

Před lety byla situace poněkud komplikovaná. Deadpoola vlastnilo studio Fox a v Marvelu existovaly dvě samostatné skupiny – na výrobu filmů a na výrobu seriálů. Teď je všechno sloučené pod jednu střechu a Marvel oficiálně připravuje s Ryanem Reynoldsem třetího celovečerního Deadpoola. Spolupráci na dalším Deadpool projektu by tedy vůbec nic nebránilo. A při tom, jak Deadpool rád prolamuje čtvrtou zeď a komentuje přímo směrem k divákům aktuální dění na obrazovce, tak by asi klidně šlo zařídit, aby animovaný Deadpool nějakým způsobem komentoval dobrodružství toho hraného.

Ale to už jen spekuluju. Jisté je, že Disney spustil novou televizní animační divizi a podle Blubbermouth se v ní vedla jednání o možnosti vzniku Deadpoolova seriálu s Ryanem Reynoldsem.

Foto: Marvel

Zdroje: Bubble Blabber, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest