Strážce pořádku: Hlavní hrdina se může vrátit v novém seriálu

Strážce pořádku: Hlavní hrdina se může vrátit v novém seriálu | Fandíme seriálům
FX
Postava Strážce pořádku Ryana Givense se možná ještě podívá na televizní obrazovky.

Tvůrčí tým stojící za krimi seriálem Strážce pořádku (Justified) společně chystá i svůj další televizní projekt. Pro americkou televizi FX natočí seriálovou adaptaci knihy City Primeval: High Noon in Detroit spisovatele Elmora Leonarda. K tomu se ještě spekuluje o možném návratu Timothyho Olyphanta v roli Ryana Givense, hlavní postavy zmiňovaného Strážce pořádku. O novince informoval magazín Variety.

Chystaný seriál napíšou Michael Dinner a Dave Andron (scenáristé a výkonní producenti Strážce pořádku), oba zároveň budou figurovat jako showrunneři a výkonní producenti seriálu. Dinner bude také režírovat. Graham Yost (tvůrce Strážce pořádku) bude na připravované novince pomáhat z pozice výkonného producenta. Z týmu Strážce se vrací ještě šest dalších výkonných producentů.

Práce na seriálu jsou podle Variety v rané fázi a zatím není nic pevně dané. Není tak ještě zcela jisté, že se opravdu Timothy Olyphant coby Ryan Givens opravdu vrátí, případně jak velkou roli v chystané novince bude mít. Ani žádné další detaily o projektu zatím nejsou známy. Knižní předloha, ze které budou tvůrci seriálu vycházet, vypráví kriminální příběh o vrahovi Clementu Mansellovi a detektivovi Raymondovi Cruzovi, který se ho snaží polapit.

Původní seriál Strážce pořádku byl vysílaný mezi lety 2010 až 2015 na stanici FX. Běžel po dobu šesti řad, dohromady má 78 epizod. Vyprávěl příběh amerického maršála Ryana Givense, který se po letech vrátil po letech do rodného státu Kentucky. Tam se zároveň znovu shledal se starým kamarádem, zločincem a další hlavní postavou seriálu Boydem Crowderem (Walton Goggins).

Zdroj: Variety, foto: FX

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest