Myšlenky zločince: Úspěšný krimiseriál čeká dvojitý comeback na obrazovky

Myšlenky zločince: Úspěšný krimiseriál čeká dvojitý comeback na obrazovky | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Agenti oblíbené kriminálky jsou v důchodu jen rok a už jsou povoláváni zpět do služby.

Úplně poslední epizoda krimiseriálu Myšlenky zločince (Criminal Minds) se vysílala před rokem. Producenti se ale rozhodli, že ona úplně poslední epizoda vlastně poslední nebude a pro přicházející video službu Paramount+ objednali novou, šestnáctou řadu o deseti dílech.

Podle zámořských zdrojů se k seriálu vrátí showrunnerka Erica Messer, jež na sérii pracovala od první řady. Přípravy jsou ale v počátcích, tudíž kolem jakýchkoli podrobností je stále mlhavo. Otázkou je tím pádem taky návrat hereckého osazenstva. Pochopitelně, návrat známých tváří bude fanoušky vítan. Mezi stálice týmu behaviorálních analytiků patřili Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Thomas Gibson, Shemar Moore, Joe Mantegna nebo Paget Brewster.

Kromě oživení seriálu budou Myšlenky zločince doplněny také o sesterský pořad, dokumentární seriál The Real Criminal Minds. Jak napovídá název, bude těžit ze skutečných zločinů a popisovat bude skutečné profilování kriminálníků. V pořadu bude vystupovat bývalý analytik FBI a provázet ním možná bude některý z protagonistů původního seriálu.

Myšlenky zločince můžete u nás znát i z konvenčního televizního vysílání. Jedná se o příběhy z prostředí agentů FBI, specialistů na analýzu chování a tvorbu osobnostních profilů. Jejich snahou je pochopit myšlenkové pochody a zkraty v jednání nebezpečných jedinců a předejít tak dalšímu zločinu.

Foto: CBS

Zdroje: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu