Star Trek: Nálož ukázek na všechny chystané seriály

Star Trek: Nálož ukázek na všechny chystané seriály | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 15 obrázků
Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard a Star Trek Lower Decks přinesly výživné trailery a Star Trek: Strange New Worlds nabírá herecké posily. 

Příznivci Star Treku v posledních letech rozhodně mají co sledovat. Na konci roku 2020 zaznamenala značka milník v podobě 800 epizod a filmů. A jak to vypadá, tvůrci rozhodně nehodlají zastavovat. Nedávno se podělili o ukázky na seriály Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard a Star Trek Lower Decks, pojďme se proto podívat na trailerové žně a posvítit si na poslední novinky.  

Prvně se zaměříme na druhou sérii Star Trek: Picard. Admirál Jean-Luc Picard v podání Patricka Stewarta patří k nejvýraznějším postavám z universa Star Treku, není proto divu, že první série očekávaného seriálu sklidila poměrně velký úspěch. Druhá série se chystá pro streamovací službu Paramount+, na kterou dorazí v roce 2022 (U nás seriál nabízí Amazon Prime). Natáčení oznámila atmosferická ukázka, jenž pozorným fanouškům přinesla další překvapení. Láká na návrat legendární postavy Q (John de Lancie) z Nové generace. Sám herec je z návratu nadšený. „Nebylo vůbec těžké, se do role opět vžít. Q je opravdu nezbedný, úžasně otravný a strašně soběstačný, jak říká moje žena, pro mě to není moc náročné,“ vtipkuje John de Lancie.

Dalším velkým lákadlem je ukázka na čtvrtou sérii Star Trek: Discovery. Ta by měla dorazit letos v listopadu na službu Paramount+ (u nás sérii nabízí Netflix) a těšit se můžeme na návrat všech oblíbených postav. „V nové sérii nacházíme kapitánku Burnham a posádku U.S.S. Discovery tváří v tvář hrozbě, s jakou se nikdy nesetkali. Dopad hrozby cítí světy Federace i mimo Federaci, společně tak musí čelit neznámému a spolupracovat na zajištění nadějné budoucnosti pro všechny,“ prozrazuje synopse.

S novou ukázkou přišel i animovaný seriál Star Trek: Lower Decks. Netradiční projekt se zaměřil na zapadlý koutek Star Trek vesmíru a vypráví příběh podpůrné posádky sloužící na jedné z nejméně důležitých lodí Hvězdné flotily, U.S.S. Cerritos, v roce 2380. Premiéra druhé série je stanovena na 12. 8. 2021. Opět na Paramount+ a u nás na Amazon Prime Video. A to nejlepší na konec? Oznámena byla i série třetí.

Nakonec se podíváme na nejnovější přírůstek, a to titul Star Trek: Strange New Worlds, jenž se zaměří na původní posádku Enterprise pod vedením Kapitána Pikea. Projekt postupně nabírá herecké obsazení. Prvními přírůstky jsou Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush a Melissa Navia. Fanoušky zejména potěší návrat starých známých tváří. Anson Mount si zopakuje roli Christophera Pikea, Rebecca Romijn postavu Number One a Ethan Peck se vrátí jako Spock. Seriál poslouží jako spin-off k seriálu Star Trek: Discovery a zároveň bude prequelem originální série.

Foto: Paramount

Zdroje: Deadline, Collider I, II, III

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest