Einstein: Praprapravnuk slavného génia s tváří Vojty Kotka brzy dorazí na Primu

Einstein: Praprapravnuk slavného génia s tváří Vojty Kotka brzy dorazí na Primu | Fandíme seriálům
Prima
Zobrazit dalších 15 obrázků
Prima v sobotu 8. 5. uvede kriminální komedii Einstein v hlavní roli s Vojtou Kotkem, podívejte se na upoutávky.

Cesta na televizní obrazovky nebyla v případě kriminální komedie Einstein zrovna jednoduchá. První ohlášení seriálu proběhlo v lednu loňského roku, následovala koronavirová pandemie a na podzim se stanice Prima rozhodla nechat hlasovat diváky, zdali by raději viděli novinku Einstein Vojtou Kotkem nebo čtvrtou řadu kriminálky Polda. Hlasování vyhrála ověřená krimi s Davidem Matáskem v hlavní roli, a tak si Einstein odbyde televizní premiéru až teď v květnu.

Česká televize má nejvyšší sledovanost od olympiády v Naganu
 

Kriminální komedii, v níž Vojta Kotek ztvárnil údajného praprapravnuka Alberta Einsteina, sice zamíří do vysílání Primy v sobotu 8. 5., ale nedočkaví diváci mohli první sérii seriálu zhlédnout na portálu iPrima již během podzimu. První epizodu můžete i nyní zhlédnout na primáckém portálu zdarma, zbylých sedm dílů si můžete pustit za poplatek 39 Kč za epizodu nebo v balíčku 3 epizod za 99 Kč.

Synopse seriálu zní následovně: Profesor Filip (Vojtěch Kotek), který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina, vyučuje fyziku na univerzitě a pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva. Je nejmladším profesorem, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky, a může se pyšnit IQ 210. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Na poslední chvíli tak dostane návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd.

Kriminální tým, kterému bude Filip s tváří Vojty Kotka dělat poradce, tvoří zásadová vyšetřovatelka Lenka Vrabcová (Anna Polívková), šéf kriminálky Ivan (Pavel Zedníček) a forenzní analytička Soňa (Eva Josefíková). Důležitou roli sehraje v seriálu i Filipova matka, kterou si zahrála Veronika Freimanová (Kukačky). V epizodních rolích se mimo jiné představí Marek Němec (Ženská na vrcholu), Barbora Mudrová (Přes prsty), Lukáš Duy Anh Tran (Na střeše), Adam Ernest (Kukačky) anebo Leoš Noha (Slunečná).

Režie všech osmi epizod se ujal Vojtěch Moravec, který natočil pro Primu nespočet epizod dílů sérií Krejzovi, Ohnivý kuře nebo Sestřičky Modrý kód. Na podzim měla jít do kin Moravcova komedie Matky, ale kvůli přetrvávající pandemie a vládním restrikcím byla premiéra odsunuta a nyní je ohlášena na 13. 5., ale zřejmě se snímek opět odloží. Premiéra prvního dílu Einsteina s názvem Kinetika se uskuteční v sobotu 8. 5. ve 20:15 na Primě.

Foto a podklady: iPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest