Star Wars: Visions – Předaleká galaxie se převleče do anime kabátu, vyšel i trailer

Star Wars: Visions – Předaleká galaxie se převleče do anime kabátu, vyšel i trailer | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Animační křídlo Star Wars se vydává do zcela nového směru.

Svět Hvězdných válek si v animovaném prostředí nevede zrovna dvakrát špatně – dosavadní seriály jako Klonové války, Povstalci nebo nejnovější The Bad Batch si získaly přízeň kritiků i fanoušků. Všechny zmíněné projekty se však víceméně drží osvědčené formule a zejména v otázce stylu se velké experimenty najít nedají. To by měla značka už v brzké době napravit, přičemž se zdá, že klíčovou roli sehraje aktuálně připravovaná série Star Wars: Visions.

S Visions se svět předaleké galaxie vrhá do dosud neprobádaného území, a to sice do světa japonského anime. Lucasfilm při tvorbě spolupracoval se sedmi různými animačními studii, téměř každá z devíti epizod tím pádem mimo jiné kromě odlišných příběhů nabídne také diametrálně odlišný animační design.

Ahsoka: V chystané Star Wars sérii se má představit hraná verze Sabine Wren
 

Velice jasně to ukazuje první trailer, který se na světlo světa dostal v srpnu. Kromě toho pak naplno na první pohled předvádí, že se Visions rozhodně nebudou držet při zemi. Napovídá to například už jen přehlídka všemožně tvarovaných světelných mečů nebo šílené souboje.

To, že máme pořád co dočinění s velkou značkou kalibru Star Wars, pak dokazuje dabérské obsazení, ve kterém nechybí jména jako Joseph Gordon-Levitt, Lucy Liu, David Harbour, Neil Patrick Harris, Alison Brie, George Takei, Karen Fukuhara nebo Temuera Morrison, který se vrací jako námezdní lovec Boba Fett.

Premiéra proběhne 22. 9. na platformě Disney+. Ta v Česku stále není dostupná, rozšíření na tuzemský trh se čeká až v létě příštího roku.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest