Rangers of the New Republic: Star Wars seriál je mrtvý

Rangers of the New Republic: Star Wars seriál je mrtvý | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Plánované události zřejmě budou vstřebané do jiného seriálu.

Lucasfilm loni před Vánoci oznámil celou řádku nových Star Wars sérií. Další řadu Mandaloriana, The Book of Boba Fett, Ahsoku, Obi-Wana Kenobiho, Andora, Acolyte a Rangers of the New Republic. Tahle série se měla zaměřit na patroly Nové republiky a v centru dění měla být Cara Dune, drsná žoldačka představená v Mandalorianovi. Jenže potíž je v tom, že postavu představovala Gina Carano. Ta postupně online sdílela stále kontroverznější příspěvky, až se od ní Disney (majitel Lucasfilmu) rozhodl zcela distancovat.

Nějakou dobu nebylo zřejmé, co vlastně se seriálem bude, teď to vypadá, že je definitivně rozhodnuto, že seriál vůbec nevznikne. Alespoň to vyplývá z vyjádření, které šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy dala magazínu Empire. Uvedla: „Nikdy nevznikly žádné scénáře, nebo se nestalo nic podobného. Něco z toho bude mít vliv na nové epizody Mandaloriana, tím jsem si jistá.“ Z toho, co Kennedy říká to vypadá, že se v seriálu mělo odehrát něco natolik zásadního pro budoucnost seriálových Star Wars, nebo natolik zajímavého, že to tvůrci hodlají zpracovat alespoň v jakési okleštěné podobě. Zároveň to vypadá, že Cara Dune byla pro koncept seriálu tak nepostradatelná, že by se bývalo nešlo bez její postavy obejít.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: Empire

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Reeki | 27.11.2021 10:01
Žádné kontroverzní řeči nesdilela, napsala jen pravdu, kterou v dnešním hyperkorektnim světě plném lži a predelavani pravdy již nikdo nechce slyšet, ve světě a na internetu vládne taková cenzura za kterou by se ani bolševici nemuseli stydět
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest