Po šíření kontroverzních výroků byla Gina Carano propuštěna ze Star Wars

Po šíření kontroverzních výroků byla Gina Carano propuštěna ze Star Wars | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 6 obrázků
Po řadě kontroverzních příspěvků Lucasfilmu došla trpělivost a rozvázal spolupráci s představitelkou Cary Dune.

Gina Carano tak dlouho dráždila hada bosou nohou, až na to dojela. Už v minulosti dokázala na sociálních sítích vyprovokovat negativní reakce sdílením dezinformací ohledně roušek a amerických prezidentských voleb, sdílením příspěvků, které se pohrdavě vyjadřovaly k hnutí Black Lives Matter nebo zesměšňováním genderové identity. Podle The Hollywood Reportu se od té doby chtěl Lucasfilm herečky zbavit. Údajně měla dostat vlastní Star Wars seriál (nebo být jednou z hvězd seriálu Rangers of the New Republic), ale po tom, co herečka začala šířit dezinformace o „podvodných“ amerických prezidentských volbách, byly plány zrušeny.

Pohár trpělivosti definitivně přetekl v posledních dnech, kdy herečka sdílela další porci kontroverzních příspěvků, kdy všechno vyvrcholilo sdílením postu, který přirovnává útisk Židů během druhé světové války k tomu když je současný příznivce republikánské strany odsuzován pro své názory. To zvedlo tvrdou vlnu nevole jak u židovských uživatelů sociálních sítí, tak u širší veřejnosti. Začal trendovat #FireGinaCarano a screenshoty smazaných kontroverzních příspěvků se rozšířily po síti.

Lucasfilm zareagoval rychle a s herečkou zcela ukončil spolupráci. V tiskovém prohlášení stojí: „Gina Carano momentálně není zaměstnána Lucasfilmem a nemáme v plánu ji zaměstnat kdykoliv v budoucnu. Tak či tak jsou její sociální příspěvky ponižující lidi na základě jejich kulturní nebo náboženské identity odporné a nepřijatelné.“ Okamžitě s Carano ukončila spolupráci také její zastupující firma. Přinejmenším v nejbližší době si tak herečka v mnoha hollywoodských projektech zřejmě nezahraje.

Carano začínala jako zápasnice, postupně byla šampionkou v Muay Thai a MMA. V roce 2007 začala její herecká kariéra, postupně jsme ji mohli vidět například ve filmech Zkrat, Rychle a zběsile 6 nebo Deadpool, naposledy v seriálu The Mandalorian, kde vystupovala jako Cara Dune.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: io9, The Hollywood Reporter, Variety, Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

.Karel | 13.02.2021 13:13
Jen pro ujasnění tohle: Karel | 12.02.2021 08:14 Ty co ji vyhodili by měl někdo upálit.. svině napsal nějaký kůň
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu