Super Pumped: Počátky Uberu v novém seriálu vypadají jako pěkná divočina

Super Pumped: Počátky Uberu v novém seriálu vypadají jako pěkná divočina | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit další 1 obrázek
Joseph Gordon-Levitt v první upoutávce řádí jako excentrický startupista.

Jako lidi jsme z nějakého důvodu fascinovaní jistým typem pofidérních figur. Stačí, aby měly charisma, moc a především úspěch a najednou jsme jim ochotní leccos odpustit a fandíme jim, aby jim jejich bezohledné chování ještě chvíli procházelo, jen aby nás o něco déle mohly bavit. Vzpomeňte si třeba na Vlka z Wall Street nebo na aktuální úspěšný seriál Boj o moc.

Podobnou osobnost má ve svém středu i novinka Super Pumped: The Battle For Uber, která pojednává o vzestupu Uberu a zaměří se především na spoluzakladatele Travise Kalanicka. Toho ztvárnil Joseph Gordon-Levitt a v prvním zveřejněném teaseru je skutečně vykreslený jako extrémně energický, charismatický, ale také nestabilní člověk, který může přinést spoustu úspěchů, ale také spoustu průšvihů.

Dále hrají Kyle Chandler, Hank Azaria, Uma Thurman, Elisabeth Shue, Jon Bass, Bridget Gao Hollitt, Virginia Kull, Amanda Brooks, Annie Chang, Erinn Ruth, Mishka Thébaud, Babak Tafti, Darren Pettie, Noah Weisberg, Mark Gessner, Kerry Bishé a Joel Kelley Dauten. Seriál připravili Brian Koppelman, Beth Shacter a David Levien a mělo by jít o antologickou sérii, kdy se každá další řada bude zabírat nějakým jiným příběhem, který otřásl byznysem a změnil společnost.

Série bude uvedena 27. února 2022, primárně vznikla pro stanici Showtime, která by u nás snad v příštím roce měla být díky streamování dostupná. Oficiální synopse zní následovně:

Super Pumped přináší příběh Uberu - jednoho z nejúspěšnějších a nejničivějších jednorožců ze Sillicon Valley. Série se zaměří na CEO společnosti Travise Kalanicka a jeho rozhoupaný vztah s jeho mentorem Billem Gurleym. Ukáže divokou jízdu dopravní společnosti, na níž budou vidět vrcholy i úskalí Sillicon Valley. I v rámci všech radikálních změn, které s sebou svět technologického kapitálu s globálním dosahem přinesl, Uber i tak vyčnívá jako zázrak, ale i jako odstrašující příklad. A to interními i externími bitvami, jimiž si společnost prošla a které s sebou přinesly nečekané následky.

Podklady a foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest