Městečko South Park 25: Cartman a spol. se vrátí na obrazovky v únoru

Městečko South Park 25: Cartman a spol. se vrátí na obrazovky v únoru | Fandíme seriálům
Comedy Central
Zobrazit dalších 12 obrázků
Po několika hodinových speciálech se Městečko South Park konečně vrátí na televizní obrazovky s plnohodnotnou 25. řadou.  

Pandemie covidu přerušila produkce jak hraných, tak i animovaných seriálů. Poslední plnohodnotné řady Městečka South Park se diváci dočkali na konci roku 2019. Během posledních dvou let vznikly čtyři hodinové speciály, které si utahovali ze vzniku covidu, protipandemických opatření, NFT či prezidentských voleb v USA. Díky speciálům fanoušci mimo jiné zjistili, jak by ikonická čtveřice v čele s Cartmanem čelila krizi středního věku.

Diabolical: Černohumorná komiksová série The Boys dostane animovaný spin-off
 

Comedy Central označuje čtveřici prodloužených epizod za 24. sezónu, takže nově ohlášených šest epizod bere stanice již jako 25. řadu. Premiéra se uskuteční již 2. 2. Pod článkem najdete oznamovací teaser, který ovšem neodhaluje žádné záběry z nové řady. Zatím není jasné, zda 25. sezóna bude mít pouze šest epizod nebo deset jako přechozí série.

V srpnu minulého roku uzavřeli tvůrci seriálu Trey Parker a Matt Stone mohutnou smlouvu se stanicí Comedy Central a streamovací službou Paramount+. Městečko South Park má potvrzeno dalších pět sérií a skončí tak nejdříve 30. řadou. Plnohodnotné série budou uvedeny na Comedy Central, zatímco pro Paramount+ Parker se Stonem připraví čtrnáct hodinových speciálů. Do smlouvy se počítají i loňské díly South Park: Post COVID a South Park: Post COVID: The Return of COVID, takže zbývá ještě dvanáct speciálů.

Podklady a foto: Comedy Central

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest