Beyond The Edge: Celebrity vyrážejí do vlastního „Survivora“

Beyond The Edge: Celebrity vyrážejí do vlastního „Survivora“ | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si upoutávku nové reality show, kde se bojuje v džungli o přežití.

Americká stanice CBS je královstvím reality show. Už 20 let pravidelně přináší největší klasiky žánru – Survivora, Big Brothera a The Amazing Race. Přitom pravidelně zkouší nové formáty. Tím nejnovějším je show Beyond the Edge, která zcela zjevně vychází právě ze Survivora, protože soutěžící žijí v džungli a střetávají se v soutěžích.

Poprvé jsme o novince informovali začátkem prosince, teď známe další podrobnosti. Série začne 16. března a budeme v ní moc sledovat 9 celebrit, které opustí své luxusní životy, aby se na dva týdny přesunuly do panamské džungle. Tam na ně čekají tropické lijáky, vedro i nebezpečná fauna. Soutěžící se nebudou nijak vyřazovat, naopak se snaží vydržet v tvrdých podmínkách všichni co nejdéle.

Za každý den navíc, který soutěžící ve hře vydrží, získává další peníze navíc pro charitu dle vlastního výběru. Další peníze se přidávají za vyhrané soutěže. Hráči se může kdykoliv vzdát, zazvonit na zvonec a s již vyhranými penězi odejít. Dva soutěžící, kteří po dvou týdnech budou mít v prasátku nejvíc, dostanou příležitost se utkat v jednom závěrečném duelu. V banku soutěže je pro charitativní výhry k dispozici až 750 000 dolarů.

V Beyond the Edge se utkají zpěvačka Lauren Alaina, zpěvák Craig Morgan, americký fotbalista a soutěžící z Bachelora Colton Underwood, americký fotbalista Ray Lewis, bývalý americký fotbalista a trenér Mike Singletary, herečka (Plný dům) a moderátorka Jodie Sweetin, kontroverzní basketbalista a soutěžící z Big Brothera Metta World Peace, moderátorka a účastnice The Real Housewives Eboni K. Williams a americká modelka československého původu Paulina Porizkova.

Moderuje sportovní hlasatel Mauro Ranallo a celou show připravila společnost Renegade 83, která je zodpovědná za pořad Naked and Afraid. Ve starší zprávě se uvádělo, že se na pořadu nějakým způsobem podílel producent a moderátor Survivora Jeff Probst, ale v aktuální tiskové zprávě uvedený nebyl.

Trailer si můžete přehrát například na serveru Deadline

Podklady a foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest