Lovci pokladů: Za dobrodružstvím se vypraví Catherine Zeta-Jones

Lovci pokladů: Za dobrodružstvím se vypraví Catherine Zeta-Jones | Fandíme seriálům
Summit Entertainment
Nicolas Cage zůstane za pecí, nicméně oscarové Zetě-Jones lovení pokladů určitě také půjde.

Poměrně oblíbená filmová série Lovci pokladů (National Treasure) se dočkala jen dvou filmů a fanoušci marně volali po dalším. Po letech se Disney uvolil alespoň k náhradní variantě, kdy divákům nabídne nový seriál pro službu Disney+.

V tom se nevrátí v hlavní roli Nicolas Cage. Namísto jeho Benjamina Gatese se novou hrdinkou stává Jess (Lisette Alexis), mladá dívka, jež hledá ztracený poklad a pravdu o svých rodičích. Vedle prakticky neznámé začátečnice teď byla obsazena také zkušená hvězda. Catherine Zeta-Jones prorazila díky Zorrovi z roku 1998, následně se objevila ve filmech jako Past, Zlatíčka pro každého, Traffic, Chicago, Terminál nebo Dannyho parťáci 2. V posledních letech se přesunula spíš do televize, kde tedy bude pokračovat i nadále.

Zeta-Jones hraje Billie – ostřílenou miliardářku, která je expertkou na starožitnosti z černého trhu a žije podle vlastních pravidel. Z chudé siroty se sama vypracovala v neoblomnou a stylovou obchodnici a dobrodružku. Je zvyklá dostat to, co chce a teď chce stejný poklad, jako Jess. Ale nechce jej pouze pro peníze. V sázce je pro toho pro ni osobně daleko víc. Na první pohled se zdá, že by Catherine měla být antagonistou celé série.

Dále hrají Lyndon Smith, Zuri Reed, Jake Austin Walker, Antonio Cipriano a Jordan Rodrigues. Pilotní epizodu napsali Marianne a Cormac Wibberleyovi, kteří jsou zodpovědní také za oba celovečerní filmy. Režíruje Mira Nair, producenty jsou krom Wibberleyových také Jerry Bruckheimer a Jon Turteltaub, spolutvůrci původních filmů. Natáčet se začne ještě teď v únoru v americké Louisianě.

Foto je ilustrační, Zeta-Jones ve filmu Red 2

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest