La Fortuna: Nejnovější ukázky lákají na honbu za potopeným pokladem

La Fortuna: Nejnovější ukázky lákají na honbu za potopeným pokladem | Fandíme seriálům
AMC
Stanley Tucci kříží pirátství, Titanic a soudní drama při boji o podmořské zlato.

Pokud v sobě máte dobrodružnou duši, pak jsou pro vás potopené poklady nejspíš něčím romantickým a vzrušujícím. Seriál La Fortuna se inspiruje skutečným objevem ztracené španělské fregaty z roku 2007. V upoutávce nám ústřední Stanley Tucci slibuje, že tohle bude lepší než potápění k vraku Titanicu. Skutečně se mu podaří nalézt utopené zlaté mince, o než však projeví zájem také španělské úřady. Rozhoří se tak právní spor o to, kdo má na poklad vlastně nárok.

Za sebe musím říct, že na mne zatím zveřejněné záběry nedělají zrovna excelentní dojem. V ukázkách mi chybí jak vůně dálek, tak pořádné soudní drama. Všechno je tak nějak na půl plynu, seriál působí hodně levně a vlastně vůbec nevím, proč by mě mělo zajímat, jestli archeologické vykopávky ukořistí drzí vykradač hrobek, anebo je nabubřele shrábne španělská vláda, která se o odkrytí pokladu nijak nezasadila…

Oficiální synopse:

V La Fortuně se mladý a nezkušený diplomat Álex Ventura neúmyslně dostane do čela týmu, který má před sebou obtížný úkol: Má získat potopený poklad, který ukradl Frank Wild, dobrodruh, který cestuje kolem světa a plundruje z hlubin moře předměty ze společného světového dědictví. Po boku bojovné státní zástupkyně Lucíi a amerického právníka Jonase Pierce, který má slabost pro staré pirátské příběhy, se vydává na životní dobrodružství, při němž se dozví o tom, jakou cenu mají láska, přátelství a vlastní hodnoty.

Álexe hraje Álvaro Mel, Wilda Stanley Tucci, Pierce Clarke Peters a Lucíu Ana Polvorosa. V dalších rolích vystupují T'Nia Miller a Karra Elejalde. Režíroval Alejandro Amenábar (Hlas moře, Ti druzí), který na scénáři spolupracoval s Alejandrem Hernándezem (Caníbal, Adú). Seriál byl zatím uvedený ve Španělsku, od 20. ledna se má šířit dál do světa.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu