La Fortuna: První ukázka z nového seriálu o nalezení největšího potopeného pokladu

La Fortuna: První ukázka z nového seriálu o nalezení největšího potopeného pokladu | Fandíme seriálům
AMC/Movistar+
Zobrazit dalších 8 obrázků
Držitel Oscara Alejandro Amenábar představí ambiciózní sérii o boji o poklad z potopené fregaty La Fortuna.

Rozpracovaný seriál La Fortuna bude příběhem o nalezení největšího potopeného pokladu v dějinách. Inspiraci si bere ze skutečného objevu, který obletěl svět v roce 2007. Režie se chopil držitel Oscara Alejandro Amenábar (Hlas moře, Ti druzí) a na scénáři spolupracoval s oceňovaným krajanem Alejandrem Hernándezem (Caníbal, Adú).

Seriál ve svých šesti hodinách vypoví příběh boje o poklad nalezený ve vraku španělské fregaty La Fortuna. Nalezne ho jistý Frank Wilde, ostřílený lovec pokladů s tváří Stanleyho Tucciho (The Hunger Games, Supernova). Tomu se nezamlouvá, že by se poklad měl stát veřejným majetkem a začne jej rozkrádat, což vyvolá reakci španělské vlády.

Za ni se postaví Alex Ventura (Álvaro Mel), zběhlý diplomat s úkolem vést misi zaměřenou na znovuzískání pokladu. K ruce mu jsou úřednice Lucía a brilantní americký právník milující pirátské historky, Jonas Pierce. Tuto dvojici hrají Ana Polvorosa (Cable Girls) a Clarke Peters (Jericho, Jessica Jones).

La Fortuna: Nové seriálové dobrodružství nabídne boj o potopený vrak
 

Podle všeho by La Fortuna neměla být žádná druhořadá podívaná. První fáze filmování přinutila štáb cestovat křížem krážem po celém Španělsku a závěrečná fáze, naplánovaná na letošní jaro, počítá s natáčením rozsáhlých městských i námořních scén s vysokým rozpočtem v Severní Americe. A aby toho nebylo málo, štáb spolupracuje také se španělskou armádou. Bylo jim umožněno točit na vojenském letišti, nasadit drona na policejní loď, nebo točit přímo v budově parlamentu.

Ambiciózní podívaná by měla premiérovat na podzim. Ve Španělsku bude uvedená na tamní platformě společnosti Movistar Plus a snad takhle výpravnou záležitost někdo zakoupí také do české a slovenské distribuce.

Níže už si můžete přehrát video ze zákulisí a v galerii se podívat na první zveřejněné fotografie.

Foto: Movistar+

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu