La Fortuna: Nové seriálové dobrodružství nabídne boj o potopený vrak

La Fortuna: Nové seriálové dobrodružství nabídne boj o potopený vrak | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Stanley Tucci najde poklad v seriálu na motivy španělského komiksu

Ceněný herec Stanley Tucci už má samozřejmě s komiksovým žánrem zkušenosti, v marvelovském filmovém universu ztvárnil Abrahama Erskinea. Očividně se mu komiksové adaptace zalíbily, protože bylo oznámeno, že ztvární hlavní roli v seriálu La Fortuna na motivy komiksu El Tesoro del Cisne Negro/The Treasure of the Black Swan od tvůrců jménem Paco Roca a Guillermo Corral.

Recenze: Největší slabinou The Terroru jsou dialogy
 

Půjde o šestidílnou minisérii, která vznikne v koprodukci španělské společnosti Moviestar Plus a AMC, která komiksové projekty zašťituje ráda (Živí mrtví nebo Preacher jsou toho důkazem) a mluví se o tom, že by mělo jít o jednu z největších seriálových produkcí, které kdy vznikly pod dohledem španělských tvůrců. 

Žánrově bude seriál kombinovat thriller a dobrodružnou podívanou s tím, že Tucci ztvární dobrodruha Franka Wildea, který na dně Atlantského oceánu objeví obrovský lodní vrak. Předloha se zaměřila na to, že o lodní vrak se začaly přetahovat Spojené státy americké a Španělsko, což vedlo k obrovské soudní bitvě.

Seriál ovšem nebude pouze právnickým dramatem, ale také dobrodružnou podívanou, která bude odkazovat na klasické filmy z tohoto žánru. Režie se ujme držitel Oscara Alejandro Amenábar, pro kterého půjde o seriálovou prvotinu. 

Natáčet by se mělo začít už v srpnu tohoto roku a to ve Španělsku, s tím, že by se v následujícím roce mělo natáčení přesunout do Severní Ameriky. Datum premiéry zatím známo není.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu