The Terror: Infamy: Trailer dorazil

The Terror: Infamy: Trailer dorazil | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Další řada antologické hororovky ukazuje své nové monstrum.

Seriál The Terror, hororový příběh inspirovaný skutečnými událostmi, pojednával o posádce lodi uvízlé v ledové pustině na konci světa. Odbyl si svou premiéru loňský rok a dočkal se kolem dokola velice dobrého přijetí a recenzí. Původním záměrem tvůrců bylo pouze natočit jednorázovou minisérii, žádné další pokračování se neplánovalo a příběh byl uzavřen. Stanice AMC ale viděla, že pro ni byl The Terror v rámci možností solidní úspěch a byla by tedy škoda ho prostě po 1. sezoně utnout. Letos tedy seriál pokračuje dvojkou nazvanou The Terror: Infamy. Zs původní příběh ale nechává za sebou a raději na to půjde jiným způsobem.

Ze seriálu se totiž stane antologie. Znovu se sice podíváme do naší skutečné historie, místo 18. století to ale tentokrát bude období 2. světové války. Jako antalogie se nemusí seriál držet ani jednoho konkrétního místa, bude se tedy cestovat po světě. Infamy (v českém překladu Hanba) se totiž vydá do Japonska, kromě už tak napjatého válečného období se ale budou do děje samozřejmě mísit i nadpřirozené síly. Nyní už na vás čeká krátká synopse děje a pod ní trailer.

The Terror: Infamy se točí okolo série bizarních úmrtí, která sužují japonsko-americkou komunitu, a také okolo cesty mladého muže za porozuměním a snahou bojovat s hrozivou entitou, jež má vraždy na svědomí.

Zdroj: IGN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu