Too Hot to Handle: Čtvrtá řada oficiálně potvrzena

Too Hot to Handle: Čtvrtá řada oficiálně potvrzena | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Na Netflixu bude ještě minimálně jednou platit přísný zákaz souložení.

Není to tak dlouho, co skončila na Netflixu 3. řada oblíbené reality show Too Hot to Handle. Mezitím jsme se stačili od erotiky přesunout k romantice spolu se sérií Láska je slepá, nicméně sex už zase vystrkuje růžky. Too Hot to Handle se vrátí.

V rámci show je partička mladých lidí zavřená do tropického ráje. Všichni jsou podle stereotypních standardů atraktivní, všichni mají zvýšené libido, párty je v plném proudu a zdá se, že všechno směřuje k obrovským orgiím. Když tu náhle nastoupí robotická „moderátorka“ Lana, která soutěžícím zakáže veškeré formy erotického kontaktu (s druhými i sebou samým). Kdo pravidlo poruší, ten připravuje sebe i spoluhráče o peníze z banku (obvykle 100 tisíc dolarů). Soutěžícím je po celou dobu vtloukáno do hlavy, že když budou plně důvěřovat Laně, možná na ně čeká krom peněz také něco víc, než jen bezvýznamný sex – pravá láska.

Třetí řada byla opět divácky úspěšná a opět naplnila koncept zhruba podobně, jako řady předchozí – Úvodní epizody byly opět extrémně zábavné, když dostáváme příležitost se chtivým soutěžícím smát při jejich nemravných eskapádách. V závěru ale show stále extrémně drhne, když se nadhled a pošklebování zase změnily v neskutečně přeslazené, rádoby emotivní údolí slz, kdy se všichni soutěžící tváří, jak se straně změnili a kolik jim soutěž dala. Ale scéna, v níž je jeden z účastníků vyslaný na pustý ostrov, aby se tam za pomoci sexuálního guru učil silou vůle ovládnout svůj penis...to bylo ovšem něco. Tak jen houšť!

Fotky: Netflix

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest