Zakletý v čase: Seriálová verze sci-fi romantiky se odhaluje na prvních fotkách

Zakletý v čase: Seriálová verze sci-fi romantiky se odhaluje na prvních fotkách | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
HBO představuje seriálovou adaptaci románu Zakletý v čase na prvních promo fotografiích. Kdy se seriálu dočkáme?

O tom, že stanice HBO připravuje seriálovou verzi románu Zakletý v čase (The Time Traveler’s Wife) od spisovatelky Audrey Niffenegger, jsme vás informovali již v roce 2019. Nyní se čekání snad chýlí ke konci, jelikož HBO zveřejnilo první fotografie z očekávané sci-fi romantiky. Román vyšel již v roce 2003 a šest let po vydání byl zpracován do filmové verze v hlavních rolích s Rachel McAdams a Ericem Banou. Kritiky film nenadchnul, ale divácké ohlasy byly vcelku pozitivní.

Emily in Paris: Romantické pletky Emily si diváci užijí i ve třetí a čtvrté sezóně
 

Seriál je popisován jako komplikovaný a magický milostný příběh, který vypráví o osudu Clare a Henryho, jejichž manželství se potácí s menším problémem… cestováním v čase. Ústřední dvojici v seriálové verzi ztvární Theo James a Rose Leslie (Hra o trůny). Obsazení dále doplňují Desmin Borges (Žít se sebou), Natasha Lopez (Hra na hraně), Jaime Ray Newman (Co je šeptem...), Josh Stamberg (WandaVision), Kate Siegel (Půlnoční mše), Michael Park (Stranger Things) nebo Taylor Richardson (Pozlacený věk).

O adaptovaný scénář se postaral Steven Moffat (Sherlock, Pán času). Moffat seriál produkuje spolu s autorkou knižní předlohy a producenty Brianem Minchinem (Pán času) a Sue Vertue (Sherlock). Režie všech šesti epizod se zhostil David Nutter (Hra o trůny). Zakletý v čase stále nemá stanovenou premiéru, předpokládané datum uvedení je během letošního jara. 

V galerii pod článkem si můžete prohlédnout sérii promo fotek.

Synopse k filmu Zakletý v časeFilm vypráví o lásce, která přesahuje hranice času. Claire je zamilovaná do Henryho celý život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy. Henry je totiž cestovatel časem, má velmi vzácnou genetickou anomálii, která způsobuje, že se přesouvá do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že jeho nedobrovolné cestování je od sebe dělí, Claire se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou životní láskou. Stanou se manželi a pokoušejí se založit rodinu. Claire ovšem vždy potratí. Je nešťastná a začíná Henrymu vyčítat jeho nepřítomnost. Muž se ji rozhodne zabezpečit, a tak si v budoucnosti zjistí výherní čísla loterie a vyhrají pět milionů dolarů. Na jedné cestě časem potká svoji dcerku Albu, která mu vypráví o svém cestování v čase, a že tuto vlastnost pomalu začíná ovládat. Od ní se Henry také dozví, že když jí bylo pět let, zemřel. Je to pro něj šok, ale zároveň motivace, aby se věnoval své rodině...

Zdroj: ComingSoon

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zakletý v čase

14.08.2009 | USA
Drama, Fantasy, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest