Survivor a další show oficiálně dostanou nové řady

Survivor a další show oficiálně dostanou nové řady | Fandíme seriálům
CBS
Dvaačtyřicátá série Survivora začala fenomenálně.

Survivor Česko-Slovensko začal katastrofálně. V průběhu vysílání se o něco zlepšil, ale pořád je úroveň o několik tříd nižší, než jsme zvyklí u zahraničních verzí. Aktuálně běží běží nová australská série Blood vs. Water. Ta vůbec není špatná a fanoušci Survivora by jí určitě měli věnovat pozornost. V naprosto vynikající formě se nicméně vrátil Survivor americký. Ten v noci na středu spustil svou už 42. sérii a ta začala naprosto fenomenálně. Na vysokou úroveň zpracování jsme zvyklí, nové zvraty si od minulé série jakž takž sedly. A co je nejdůležitější, casting je fenomenální. Skoro všichni dostali prostor zazářit, už jsme se dočkali několika opravdu emotivních momentů, spousty humoru, rozvíjí se strategie, projevují rozmanité osobnosti. TAKHLE má vypadat špičkový Survivor.

Proto je skvělou zprávou, že americký Survivor dostane dvě nové řady. Stanice CBS v tiskovém prohlášení ohlásila jen jednu novou řadu, ale hlavní producent a moderátor Jeff Probst potvrdil, že se (letos na přelomu jara a léta) budou točit série 43 a 44. CBS již tradičně vysílá dvě série ročně, které se natáčejí vždy v těsném závěsu, aby se ušetřilo na nákladech a štáb nebyl mimo domov příliš dlouhou dobu. Zatím nevíme, zda se americký Survivor vrátí k 39 dnům soutěžení, anebo bude prozatím pokračovat v své „pandemické verzi“, která se stihne odehrát za 26 dní.

Tím dobré zprávy nekončí. Natáčení se dočká 34. řada The Amazing Race! U té 33. dlouho nebylo jasné, zda vůbec bude dokončena. Oblíbený závod kolem světa začal na jaře 2020 a přerušila jej pandemie. Dlouho se netušilo, zda se soutěžící na trať vůbec vrátí. Nakonec se to ale po mnoha měsících zázračně podařilo a v závěru šlo o celkem příjemnou řadu soutěže. The Amazing Race už není tak dobrý, jako býval (cítit jsou především rozpočtové škrty, některé jalové zvraty a to, jak si v posledních letech štáb usnadňuje práci), ale pořád zvládá skvěle casting, pořád pracuje skvěle s humorem a nezřídka ukazuje krásné lokace a zábavné soutěže. Zvlášť díky různým pauzám, které soutěž v posledních letech postihly, je každý další návrat nakonec pozitivní.

Také další show oblíbeného moderátora Phila Koeghana, Tough as Nails, se dočká nových dílů. Čtvrtá řada se točila už loni, schválena byla také pátá. Tough as Nails občas hraje až příliš na city, celkový koncept soutěže o „obyčejných řemeslnících“, kteří jsou „silní jako ocel“ je do určité míry křečovitý, ale zároveň je řada disciplín zábavná, některé lidské příběhy dokážou vzít za srdíčko a celému pořadu nechybí Philův typický smysl pro humor. Jako určitá náplast za chybějící The Amazing Race je vlastně Tough as Nails docela fajn.

Takže pokud vám hýbe česko-slovenský Survivor žlučí, ničeho se nebojte, dobře zpracované reality show jsou na cestě!

Foto: CBS

Zdroje: Deadline, Jeff Probs

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest