Tokyo Vice: Drsný krimi thriller míří na HBO – trailer

Tokyo Vice: Drsný krimi thriller míří na HBO – trailer | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 5 obrázků
Seznamte se s novinkou od režiséra Miami Vice či Nelítostného souboje.

Příznivci drsných kriminálek by měli zbystřit pozornost, protože si pro ně HBO Max přichystalo novinku s lahůdkovým potenciálem. Trailer slibuje nekompromisní drsnou podívanou z prostředí zkorumpované japonské policie a tamější mafie – Jakuzy.

Ústředním protagonistou série Tokyo Vice je mladý americký novinář, který přijíždí do Japonska, aby tam psal o metropolitní policii a zločinu. Kolegové jej jako zelenáče neberou příliš vážně. To se ale rychle změní, když začne pronikat do spletence zločinných vazeb a brzy čelí výhrůžkám smrti. Série je volně inspirovaná zápisky amerického novináře Jakea Adelsteina, který sám psal o práci policie v Tokiu.

Hlavní role se ujal Ansel Elgort (West Side Story, Baby Driver, Hvězdy nám nepřály), dále hrají Ken Watanabe (Godzilla, Batman začíná), Rachel Keller (Legion), Ella Rumpf (Raw, Freud), Rinko Kikuchi (Westworld, Babel) nebo Hideaki Itō (Vrátná). Úvodní epizodu režíroval legendární Michael Mann, jenž shodou okolností natočil Miami Vice z roku 2006, ale také Posledního Mohykána, Nelítostný souboj nebo Collateral. S drsnými kriminálkami má rozhodně zkušeností více než dost. Další epizody točil Destin Daniel Cretton, režisér Shang-Chiho nebo Obhájce nevinných. Série má deset epizod, hned tři úvodní by měly být k dispozici na HBO Max od 7. dubna.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest