Gentlemani: Netflix chystá seriálové zpracování

Gentlemani: Netflix chystá seriálové zpracování | Fandíme seriálům
STX Films
Guy Ritchie pomůže na svět seriálové verzi svého velkého marihuanového kšeftu.

Začátkem roku 2020 si diváky v našich kinech získali Gentlemani, klasická komediální gangstera od Guye Ritchieho, autora filmů jako Sbal prachy a vypadni nebo Sherlock Holmes. Už ve stejném roce se objevily zprávy o tom, že by mohlo vzniknout seriálové zpracování. A teď se konečně projekt hýbe kupředu.

O natáčení seriálu jedná Netflix, který jej chce dostat na svou platformu. O seriálu se mluví jako o „adaptaci“ původního snímku, což by mohlo naznačovat, že nás čeká remake totožného příběhu, potažmo tedy převyprávění v jakémsi rozšířeném kontextu. Zajímavostí je, že Gentlemani prapůvodně byli zamýšlení jako seriál, tudíž pro rozšíření příběhu zřejmě existují podklady.

Ritchie se podílel na scénáři pilotu společně s Matthewem Readem, který se v minulosti podílel jako scenárista například na snímku Dealer (2012) nebo jako producent na sérii Peaky Blinders. Ritchie také má zrežírovat úvodní dvě epizody a pod seriálem bude podepsaný jako jeden z výkonných producentů.

Původní film pojednával o Mickeym Pearsonovi (Matthew McConaughey), jenž se snažil prodat výnosné marihuanové impérium, které vybudoval ve Velké Británii. Jakmile se dostane informace o jeho odchodu do důchodu ven, rozjíždí se kolotoč podrazů, vydírání a všemožných zločineckých eskapád, když se nejrůznější grázlíci snaží na obchodu přímo či nepřímo sami vydělat anebo se mu alespoň připletou do cesty. Snímek měl nabité obsazení - vystupovali v něm Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell nebo Hugh Grant.

Zatím nevíme, kdy se seriálu dočkáme.

Foto je ilustrační, filmová verze Gentlemanů

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu