Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu jsou zpátky

Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu jsou zpátky | Fandíme seriálům
BBC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailer a nalaďte se na poslední řadu seriálu z prostředí anglické mafie. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Zatímco na britskou BBC nová řada seriálu dorazila už 27. února, mezinárodně ji nabídne Netflix a to od 10. června.

Původní článek: 27. 2.: Už dnes se vrací po po téměř dvouleté pauze oblíbený seriál Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu. Ten se odehrává v Anglii, krátce po první světové válce, kde sledujeme počínání gangu Peaky Blinders, jehož boss Tommy Shelby se během boje o moc nezastaví prakticky před ničím.

Seriál připravuje scenárista Steven Knight (Špína Londýna, Východní přísliby, Taboo, See), v jeho širokém hereckém obsazení potkáme hvězdy jako jsou Cillian Murphy, Helen McCrory, Annabelle Wallis, Anya Taylor-Joy, Sam Claflin, Andrew Koji, Tom Hardy a mnozí další. Šestou řadu opět připravila stanice BBC a poběží ode dneška do začátku dubna. Znovu vzniklo šest epizod. Všechny dosavadní u nás nabídl Netflix.

Zatímco první řada začínala po první světové válce, ta šestá bude končit po té druhé. Na šestou řadu naváže ještě film, jenž má příběh definitivně uzavřít. Film se má točit v roce 2023. Tvůrci nicméně hodlají z popularity značky čerpat dál. V plánu je například divadelní hra a do budoucna není vyloučený vznik nových seriálů, které na ten dosavadní budou volně navazovat.

Podklady a foto: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu