Peaky Blinders 5: Opomíjený seriál v traileru na novou řadu ukazuje, o co přicházíte

Peaky Blinders 5: Opomíjený seriál v traileru na novou řadu ukazuje, o co přicházíte | Fandíme seriálům
BBC
Zobrazit další 3 obrázky
Skvěle obsazený projekt se 4.10. vrací na Netflix.

V současnosti vzniká nezměrné množství kvalitních seriálů. To je na jednu stranu samozřejmě dobře, na tu druhou to má nevýhodu v podobě toho, že se některé projekty v záplavě ostatního obsahu tak trochu ztrací. Jako například gangsterský seriál Peaky Blinders.

Ne, že by se o něm vůbec nevědělo, ale netěší se takové popularitě, jakou by asi zasloužil. Nicméně úplně špatné to asi také nebude s ohledem na to, že stanice BBC letos v létě uvedla už pátou řadu, která 4. 10. dorazí také na Netflix. Její oficiální synopse zní následovně:

"Oceňovaná epická série o gangsterské rodině, zasazená nejen do ulic Birminghamu plných bezpráví, sleduje vývoj vůdce Tommyho Shelbyho (Cilliam Murphy), kdy se z původně kriminálního bosse stal legitimní podnikatel a člen parlamentu. Seriál se zaměřuje na témata, jako je to, že násilí ničí životy, impéria vznikají a zanikají a také to, jak je třídní rozdělení ničivé. Pátá řada, která se vrátí v pátek 4, října, začne v době, kdy je svět v chaosu po finančním krachu, který se odehrál v roce 1929. Když je Tommy Shelby osloven charismatickým politikem, který má odvážnou vizi pro Británii, pochopí, že jeho činy nebudou mít dopad pouze na členy jeho rodiny, ale na celý národ."

Trailer slibuje, že se tvůrci nehodlají držet zkrátka a přichystali pro nás působivé postavy (včetně několika nováčků), intriky, zvraty, dusnou atmosféru, ale také větší než malé množství akce. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Cenzzor | 22.09.2019 15:03
Asi jste trochu pozadu ne? Pristi tyden rada konci :D z lehka s krizkem po funusu jak se rika...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu