Wednesday: Novou představitelku doplní i ta „klasická“ z devadesátek

Wednesday: Novou představitelku doplní i ta „klasická“ z devadesátek | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Christina Ricci se po třiceti letech vrací k Addamsově rodině.

Addamsova rodina už se dočkala celé řady různých zpracování, ale dovolím si tipovat, že když se řekne Wednesday Addams, většina diváků si představí malou Christinu Ricci z filmů z let 1991 a 1993. Fanoušky těchto dvou snímků tak jistě potěší, že se Ricci k rodině vrací.

Už od roku 2020 připravuje Tim Burton seriál Wednesday, který se bude soustředit právě na mladou slečnu Addamsovou a na její školní léta. A právě tohle zpracování příběhu o Addamsových teď odhaluje, že do něj byla Christina obsazena. Herečka se připojila k ansámblu s odstupem. Nahradila totiž Thoru Birch, která musela z projektu po čase vycouvat. Birch měla na Wednesdayině internátní škole Nevermore představovat jedinou vychovatelku, co nemá žádné nadpřirozené schopnosti. Pro Ricci byla role nějakým způsobem upravena, ale podrobnosti prozatím neznáme. Natáčí se v Rumunsku a koncem měsíce by štáb měl mít hotovo.

V chystaném seriálu Wednesday nastoupí na akademii Nevermore, prestižní internátní školu určenou pro žáky s předpoklady pro nadpřirozené schopnosti. Na škole se Wednesday pokouší zkrotit svoje telepatické schopnosti, zvládnout komplikované vztahy s ostatními studenty a vyřešit monstrózní sérii vražd, jež sužuje nedaleké městečko Jericho a rozklíčovat nadpřirozené tajemství, do něhož se před 25 lety zapletli její rodiče.

Režíruje Tim Burton, hlavními scenáristy jsou Alfred Ghough a Miles Millar. V hlavních rolích Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci nebo Gwendoline Christie. Seriál vzniká pro Netflix.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Addamsova rodina

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Carnage | 22.03.2022 15:34
Asi jdu pozdě na párty, ale koho napadlo obsadit do role bledý Wednesday Jennu Ortegu tvl. Vždyť je to mulatka...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest