Shining Vale: Courteney Cox píše sprosté romány v domě, kde straší

Shining Vale: Courteney Cox píše sprosté romány v domě, kde straší | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si trailer hororové komedie, kde posednutí a deprese mají nebezpečně podobné symptomy.

Hororová komedie Shining Vale dorazí na obrazovky už 6. března. Primárně vzniká pro stanici Starz, která u nás není dostupná, ale snad tu seriál někdo převezme, protože působí docela zajímavě. Courteney Cox (Přátelé, Vřískot) hraje vyhořelou spisovatelku, jíž má stěhování na venkov zachránit kariéru i rodinu. Brzy se jí však začne zjevovat duch předchozí majitelky. V traileru má seriál hodně specifickou atmosféru. Není to rozhodně klasický horor ani typická komedie. A styl záběrování, kadence vyprávění...nic z toho tak docela nepřipomíná to, na co jsme z běžné seriálové produkce zvyklí. Mohlo by to vyústit v celkem netradiční podívanou, popřípadě v poměrně neumětelskou, to se zřejmě ukáže až po premiéře.

Seriál připravili Jeff Astrof a Sharon Horgan. Krom Cox v roli spisovatelky Pat Phelps něm vystupují Greg Kinnear jako Patin manžel Terry a Mira Sorvino jako bytost, která je možná výplodem Patiny fantazie, možná jejím alter egem, ale možná také démonem, který se ji snaží posednout. Dále hrají Sherilyn Fenn, Gus Birney, Dylan Gage, Merrin Dungey nebo Judith Light. Zveřejněna byla také vtipná obsáhlá synopse:

Manželství Pat a Terryho Phelpsových visí na vlásku poté, co měla Pat aféru s mladým údržbářem, který přišel opravit dřez. Ten dokonce ani neopravil a stejně Terrymu naúčtoval „odpracované“ hodiny. V zoufalém pokusu o záchranu vztahu pár vezme své úspory a odstěhuje se na viktoriánskou usedlost v Shining Vale v Connecticutu.

Pat měla hodně divoké mládí, během kterého si užívala naplno „sex, drogy a rock and roll“. Následně se stala úspěšnou autorkou románu, který dodával ženám kuráž svojí otevřeností v otázkách sexu a nespoutaného života bez diktátu druhých. Sedmnáct let na to sice Pat úspěšně abstinuje, ale druhou knihu se jí stále napsat nedaří a cítí se extrémně nenaplněná. Sex s manželem neměla ani nepamatuje, dcera by ji nejraději viděla mrtvou a syn žije ve světě elektronických obrazovek.

Nejprve to vypadalo, že koupit tři roky neobydlený dům prodávaný hluboko pod cenou bude dobrý nápad, ale Pat brzy pojme pocit, že v sídle nejsou sami. Zvlášť, když se za oknem obýváku začne vznášet starobyle vypadající žena. Phelpsovi se záhy dozvědí, že se v domě odehrála trojitá „sebevražedná vražda“ a další děsivé věci. Nicméně je to pouze Pat, kdo cítí, že je s panstvím něco v nepořádku. Vidí, jak se věci pohybují z místa na místo, v noci slyší rány a především jako jediná vidí ducha Rosemary, ženy, která žila v domě v 50. letech minulého století. A možná se snaží ovládnout Patino tělo. Není však zřejmé, zda Pat trpí posednutím nebo depresí, protože příznaky jsou naprosto totožné.

Podklady a foto: Starz

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu