From: V novém hororovém seriálu není úniku ze zakletého městečka

From: V novém hororovém seriálu není úniku ze zakletého městečka | Fandíme seriálům
Epix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailer k nové sérii od spolutvůrce Ztracených, kde všechny cesty z města vedou zpátky do něj.

Pokud máte rádi mysteriózní příběhy, From („Od“, případně „Z“) by mohlo být přesně vaší krevní skupinou. Seriál pojednává o tajuplném městečku uprostřed Spojených států, které jako by vypadlo z nočních můr. Kdokoliv do něj vstoupí, je v pasti. Nedobrovolní obyvatelé se pokoušejí žít alespoň trochu normálním životem. Při tom hledají cestu ven a snaží se přežít hrozby okolního lesa. Především tedy strašlivé nestvůry, které vylézají za soumraku.

Zveřejněný trailer odhaluje, že události budeme prožívat z pohledu ústřední čtyřčlenné rodinky, která v městečku čerstvě uvázla. Atmosféra seriálu nepůsobí špatně a v hlavních rolích hrají Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy a Simon Webster. Nejznámější tváří seriálu je nicméně Harold Perrineua, který vystupuje jako jakýsi „předák“ podivného městečka. Znát jej můžete z Matrixu 2 a 3, ze seriálového Constantina, ale především ze Ztracených.

Právě z těch pochází také část tvůrčího týmu. Autorem seriálu je relativní zelenáč John Griffin, kterému je k dispozici jako parťák veterán Jeff Pinkner (Ztraceni, Alias, Fringe, nové Jumanji, Venom) a hlavním režisérem a jedním z producentů je Jack Bender (Ztraceni, Hra o trůny, Outsider) Mezi producenty jsou také Josh Appelbaum (Alias, Cowboy Bebop, Mission: Impossible 4), André Nemec (Alias, Cowboy Bebop, Mission: Impossible 4), Scott Rosenberg (Con Air, 60 sekund, nové Jumanji), ale také bratři Russoovi (Avengers: Endgame).

Seriál vznikl primárně pro stanici Epix, vysílat se začne od 22. února 2022.

Podklady a foto: Epix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu