Evil: Ďábelsky dobrý seriál dostane 3. řadu

Evil: Ďábelsky dobrý seriál dostane 3. řadu | Fandíme seriálům
Paramount / CBS
Zápas o lidskou duši s prostořekými kozly z pekla bude pokračovat.

Seriál Evil je momentálně uprostřed vysílání svojí 2. řady, přičemž nové epizody přijdou až po letní pauze na přelomu srpna a září. Streamovací služba Paramount+ už si nicméně objednala řadu třetí. Což je skvělá zpráva, protože tahle série je zkrátka povedená.

Za Evil stojí Robert a Michelle Kingovi, manželská tvůrčí dvojice zodpovědná také za chválené právnické série Good Wife a Good Fight. Seriál je určitý mixem Akt X a Hannibala se spoustou černého humoru. Pojednává o trojici vyšetřovatelů, kteří pro katolickou církev prošetřují případy, u nichž panuje podezření, že v nich mají prsty ďábelské síly. Zajímavé případy se mísí s bizarními psychedelickými výjevy, porcí nadhledu a vše podtrhuje zdařilá chemie ústředních třech postav.

Těmi jsou forenzní psycholožka Kristen Bouchard (Katja Herbers), jež má určit, zda v případech nehraje roli psychická porucha. Kristen je skeptička s kořeny v katolickém prostředí. Ben Shakir (Aasif Mandvi) je technický expert, který pro zvláštní fenomény hledá vědecká vysvětlení. Je ateistou z muslimského prostředí. A vůdčí osobou skupiny je David Acosta (Mike Colter), kněz v zácviku, který prošel krizí víry i údajným setkáním s Bohem. Hlavním antagonistou je doktor Leland Townsend (Michael Emerson), satanista, jenž upsal duši ďáblu.

Série tematizuje střet vědy a víry a zkoumá kořeny zla, kdy ani ústřední postavy nejsou ušetřeny pokušení a nejrůznějším pochybám.

Seriál začínal na stanici CBS, následně přešel na Paramount+ kde se stal silným diváckým tahákem, pročež byla objednána třetí řada. Na streamu si také seriál může dovolit být drsnější a sprostší, což je jedině plus. Nové epizody se vracejí 29. srpna.

Podklady a foto: Paramount+

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu