Evil: Trailer láká na 2. řadu démonických vyšetřovatelů

Evil: Trailer láká na 2. řadu démonických vyšetřovatelů | Fandíme seriálům
Paramount / CBS
Zobrazit dalších 6 obrázků
Zdařilá hororová jednohubka se vrací s dalšími epizodami, v nichž zlo získává opět navrch.

Seriál Evil (Zlo) od americké stanice CBS před dvěma lety příjemně překvapil. V dnešní době jsme zvyklí na to, že ambiciózní a progresivní seriály přinášejí především kabelovky a streamovací služby. U terestriálních stanic je běžné, že se často snaží být co nejvíc konzervativní a udržet si stárnoucí publikum. Evil dopředu vypadalo jako další z nekonečné řady detektivních kriminálek, akorát v tomhle případě s příchutí nadpřirozena. Ano, vyšetřovatelský element nechybí, ale případy jsou neotřelé, k tomu jsme dostali vydařené řemeslné zpracování, zajímavé ústřední postavy, boj víry se skepsí, zajímavou práci s okultními motivy a špetku humoru.

Pokud mi něco v první řadě vadilo, tak možná to, že tvůrci poměrně záhy odhalili, že nadpřirozeno v jejich světě opravdu existuje a už nepokračovali v příjemné ambivalenci. A vyobrazení démonů se podle mě nepovedlo. Chápu, že mají působit neotřele a výsměšně, ale sklouzává to k tomu, že občas jsou spíš k smíchu a chybí jim strašidelnost.

Teď je tu druhá řada, která má možnost výsledný dojem ještě zlepšit. Mike Colter a Katja Herbers se vracejí jako kněz v zácviku David, jenž bojuje se zlem, a forenzní psycholožka Kristen, jež má za úkol okem skeptika určit, kde jednoznačně nejsou na vině síly zla, ale duševní potíže. První řada končila v momentě, kdy se o samotnou Kristen začaly pokoušet síly zla a trailer potvrzuje, že druhá řada v tomhle směru naváže tam, kde první skončila.

Evil se vrátí s novými epizodami 20. června na streamovací platformě Paramount+, která u nás zatím není k dispozici.

Podklady a foto: CBS/Paramount+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu