The Flash a další seriály od The CW dostanou nové řady

The Flash a další seriály od The CW dostanou nové řady | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 5 obrázků
Riverdale či Superman & Lois dostanou nové epizody.

Fanoušci seriálů od stanice The CW si mohou mnout ruce, protože celá řada z nich dostane další sérii. Největší pozornost budí seriál The Flash, který dostane už svou 9. řadu. Stane se díky tomu nejdéle běžícím seriálem provázaného světa Arrowverse. Původní Arrow skončil po 8. řadě. Představitel hlavní role Grunt Gustin se také co nevidět stane hercem, který vystoupil v nejvyšším počtu epizod seriálů z Arrowverse. Do budoucna se však o tento titul bude přetahovat s Davidem Ramseym, jenž se má v novém seriálu Justice U vrátit jako John Diggle.

O potvrzení další řady seriálu o nejrychlejším superhrdinovi na světě se začalo spekulovat už v lednu, kdy se k úspěšnému konci blížila jednání o Gustinově další smlouvě. Dle dostupných informací si herec finančně polepšil a momentálně by měl dostávat více než 200 tisíc dolarů za epizodu. Podle starších zpráv by se měl v 9. sérii objevit v 15 epizodách, přičemž není zřejmé, zda se sníží počet epizod 9. řady (momentálně mají jednotlivé řady 18 epizod, dříve až 23) anebo jestli Gustin bude v některých epizodách chybět. Dosud nebylo pevně rozhodnuto o tom, zda 9. série bude nebo nebude poslední, ale vyloučené to není.

U The Flashe nicméně seriálové návraty nekončí. Stanice The CW obnovila k dalšímu pokračování vícero oblíbených show. Konkrétně to jsou All American, Kung Fu, Nancy Drew, Riverdale, Superman & Lois a Walker. Další seriály na vyřknutí ortelu teprve čekají.

Titulní foto: The Flash

Zdroje: Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

filozof | 23.03.2022 19:08
Navrhuji místo záložky "Hra o trůny" přidat superhrdinské seriály, mohlo by to zvýšit návštěvnost seriálové sekce webu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest