Justice U: Nejvěrnější parťák Arrowa míří do vlastního seriálu

Justice U: Nejvěrnější parťák Arrowa míří do vlastního seriálu | Fandíme seriálům
The CW
John Diggle se vrací na obrazovky, spolu s pěticí známých superhrdinů ze světa DC.

David Ramsey patří mezi herce z populárního Arrowverse, kteří se objevili v největším počtu epizod. Ve vyšším počtu epizod než John Diggle/Spartan vystoupili pouze Oliver Queen/Arrow (Stephen Amell) a Barry Allen/The Flash (Grant Gustin). Pokud bychom však započítávali pouze hrané epizody (nikoliv animované), byl by Ramsey ve vedení už teď. A to navzdory tomu, že na rozdíl od druhých dvou pánů on nikdy nebyl v žádném ze seriálů ústřední postavou.

To se teď má změnit. Už od konce seriálu Arrow, v němž David vystupoval po celou dobu jeho vysílání od samého začátku, se postava Johna Diggla tu a tam objevovala jako host v dalších komiksových seriálech stanice The CW. A fanoušci spekulovali o tom, kam se John vrtne příště, zvlášť vzhledem k tomu, že závěr seriálu Arrow zdánlivě naznačoval, že by John Diggle mohl získat síly Green Lanterna.

Je možné, že z toho nakonec nic nebude (studio Warner Bros. má zřejmě se značkou Green Lantern momentálně jiné plány), nicméně John Ramsey by i tak měl svůj vlastní seriál nakonec dostat. Ačkoliv to opět vypadá, že by znovu mohl hrát druhé housle jiným hrdinům.

Připravovaný seriál se jmenuje Justice U (zhruba „Universita spravedlnosti“) a Diggle se v ní pouští do nové práce. Rekrutuje pět různých mladých nadlidí, které nechá zapsat v utajení na prestižní univerzitu. Tam dohlíží na jejich vzdělání a trénuje je k tomu, aby se z nich stali hrdinové budoucnosti. Všichni hrdinové by měli známými postavami postavami ze světa DC komiksu.

To zní jako kombinace X-Menů se Smallvillem a dalšími známými příběhy, nicméně, pokud bude seriál dobře zpracovaný, tak to nemusí vadit. Přijít v dnešní době s opravdu originálním námětem je přeci jen tak trochu utopie.

Ramsey má krom hraní Johna Digglea také zrežírovat první epizodu, pokud se ji stanice The CW nakonec rozhodne schválit (jednání zatím probíhají a připomeňme, že jiný chystaný spin-off Arrowa, Green Arrow & The Canaries, nakonec schválený nebyl). Vedle toho má Diggle i nadále vystupovat jako host v dalších seriálech světa Arrowverse a i v těch může Ramsey režírovat nové epizody.

Vrchními scenáristy jsou Michael Narducci (Superman a Lois, Upíří deníky) a Zoanne Clack (Chirurgové). Mezi výkonnými producenty nechybí špičky Arrowverse jako Greg Berlanti a Geoff Johns.

Foto: The CW, seriál Arrow

Zdroje: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu