Flash: Trailer na 7. řadu naznačuje, jak se hrdinovi vrátí jeho schopnosti

Flash: Trailer na 7. řadu naznačuje, jak se hrdinovi vrátí jeho schopnosti | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tvůrci dále lákají na další crossovery uvnitř propojeného vesmíru Arrowverse.

Koronavirová krize silně ovlivnila tvorbu naprosté většiny aktuálně připravovaných seriálů, mezi ty nejzasaženější se však může řadit komiksový Flash, který byl kvůli pandemii donucen přerušit natáčení letos vysílané šesté řady, následkem čehož se diváci nedočkali jejích tří závěrečných epizod. To však očividně nezabránilo propagaci další budoucnosti populárního seriálu - dočkali jsme se totiž vůbec prvního traileru na sedmou sérii.

Nová ukázka se fanouškům představila v rámci gigantické prezentace DC FanDome, kde komiksový vydavatel představoval svou budoucnost především v oblasti filmu a televize. Trailer se z velké části zaměřuje na události z již odvysílaných epizod, odhaluje každopádně i několik novinek.

The Flash, Supergirl a spol. nemusí stihnout premiéru, filmaři stávkují
 

Tou zřejmě nejdůležitější je způsob, jakým hrdina získá své superschopnosti poté, co byla zničena Speed Force (síla, která mu propůjčuje jeho super rychlost). Podle ukázky se zdá, že se Barry Allen (Grant Gustin) pokusí vytvořit svou vlastní, umělou, verzi. Dále trailer (který naleznete pod článkem) kromě jiného láká na návrat padoušky Top (Ashley Richards), která mohla být naposledy spatřena ve třetí řadě. Sedmé série bychom se měli dočkat příští rok.

Na zmíněné akci DC FanDome se dále o budoucnosti celého Arrowverse rozpovídali producenti Walter Hamada a Jim Lee s tvůrcem Gregem Berlantim. Podle nich poslední crossover v podobě Crisis on Infinite Earths otevřel dveře obrovské řadě možností, jak v budoucnu propojovat filmovou a seriálovou větev DC. Odrazovým můstkem bylo v tomto smyslu konkrétně překvapivé cameo filmového Flashe ztvárněného Ezrou Millerem

Špatnou zprávou bohužel je, že alespoň následující crossover bude disponovat mnohem menším měřítkem, než tomu bylo doposud (jak už ostatně naznačovala starší vyjádření). Na vině není nic jiného než koronavirová pandemie. Jediné, co v tuto dobu tvůrci údajně chtějí, je jednoduše začít natáčet. (Záběry z traileru jsou z již pořízeného materiálu, který byl pořízený původně ještě pro šestou sérii a to před stopnutím natáčení).

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu