Flash: Herec dostal padáka za několik let staré kontroverzní tweety

Flash: Herec dostal padáka za několik let staré kontroverzní tweety | Fandíme seriálům
The CW
Hartley Sawyer nebude součástí sedmé řady.

Nemalé množství celebrit by mohlo vyprávět o tom, jak jim život zkomplikovala nevhodná vyjádření v online světě. A to včetně těch, které jsou pár let staré. Nyní se do téhle skupiny přidal další herec a to Hartley Sawyer, který od čtvrté řady ztvárňuje v seriálu Flash Ralpha Dibnyho/Elongated Mana. Tedy ztvárňoval, aktuálně vyšlo najevo, že dostal výpověď a v sedmé řadě k vidění nebude.

7 slavných seriálů, které odkazují na Českou republiku
 

Důvodem jsou zmíněné nevhodné komentáře na internetu, konkrétně šlo o tweety rasistického ražení a také o tweety útočící na ženy. 

Ty se sice objevily ještě předtím, než se Hartley stal součástí obsazení komiksového seriálu Flash a navíc herec svůj profil smazal, ale na internetu začaly kolovat screenshoty, které obsah tweetů ukazují. A nejsou tam moc pěkné věci. Pro příklad se tam objevily statusy jako:

"Pokud bych měl ženu, dnes večer bych z ní vymlátil duši, LOL." "V mládí bylo mou zábavou unášet ženy bez domova a uřezávat jim prsa."

Bez ohledu na to, že se herec omluvil a uvedl, že šlo jen o hloupou snahu v dané době získat pozornost, tak stanice The CW a produkční společnosti Warner Bros. TV a Berlanti Productions nepřekvapivě rozhodly o jeho propuštění:

"Hartley Sawyer se nevrátí v sedmé řadě Flashe. Pokud jde o statusy pana Sawyera na sociálních sítích, netolerujeme hanlivé poznámky útočící na jakoukoliv rasu, etnicitu, národnost, pohlaví nebo sexuální orientaci. Podobné poznámky jsou v rozporu s našimi hodnotami a názory, které se vyvíjejí a jejich cílem je to, aby propagovaly bezpečné, inkluzivní a produktivní prostředí pro naše pracovníky."

Jak bylo řečeno, herec se veřejně omluvil a to také svým kolegům ze seriálu, ale v tomto případě to nestačilo a dostal výpověď. A to nehledě na to, zda šlo o upřímně myšlené nenávistné tweety, nebo pouze o mladickou snahu šokovat a upozorňovat na sebe. Produkce zkrátka nechce být s podobným chováním spojována (ať už z přesvědčení, nebo kvůli reakci veřejnosti).

Jak bude absence Ralpha vysvětlena, to zatím není jasné. Premiéra sedmé řady se kvůli covid-19 posunula na leden příštího roku.

Zdroj: Twitter, THR 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu