Green Arrow & The Canaries: Spin-off Arrowa nakonec nevznikne

Green Arrow & The Canaries: Spin-off Arrowa nakonec nevznikne | Fandíme seriálům
CW
Zobrazit dalších 10 obrázků
Stanice CW zařízla ženskou týmovku z komiksového světa Arrowa. Jaké komiksové seriály v nejbližší době dorazí?

Arrow se vloni nadobro rozloučil s diváky se svou finální osmou sérií. Stanice CW v rámci poslední řady Arrowa představila v devátém díle potencionální ženský spin-off s názvem Green Arrow & the Canaries. Hlavními hrdinkami měly být Dinah Drake (Juliana Harkavy), Lauren Lance (Katie Cassidy) a Mia Smoak (Katherine McNamara). Devátý díl byl druhou nejsledovanější epizodou finální řady Arrowa, hned po čtvrté části crossoveru Crisis on Infinite Earths, ovšem stanice CW i přes prvotní zprávy s potvrzením seriálu váhala.

Invincible: První ukázka z nové superhrdinské série od tvůrce Živých mrtvých
 

Nyní po roce od odvysílání "kanárkové" epizody stanice CW definitivně rozhodla, že nový seriál nakonec nevznikne. V úvodním a jediném díle Green Arrow & The Canaries dorazila Laurel Lance do roku 2040, aby naverbovala kolegyni Dinah Drake a a novou Green Arrow Miu Smoak a společně zabránili hrozbě v časové linii, která by přinesla zločin zpět do jinak klidného Star City. Stanice CW má i přes zrušení tohoto spin-offu hned několik rozjetých komiksových seriálů, ovšem některé z nich v tomto roce skončí a jedinou prozatímní novinkou je Superman & Lois, jež dorazí 23. 2.

Z komiksového světa Arrowverse aktuálně běží druhá řada Batwoman. Dne 9. 2. odstartovala finální čtvrá sezóna Black Lightninga a 2. 3. si odbyde premiéru sedmá řada Flashe. Poslední šestá série Supergirl a šestá sezóna Legends of Tomorrow zatím nemají stanovené datum premiéry. Vyjma oznámení o zrušení Green Arrow and the Canaries vydalo CW prohlášení, že se stále uvažuje nad prequelovým spin-offem k seriálu The 100.

Zdroj: TVLine

Foto: CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu