The 100: Seriálový prequel má nejistou budoucnost

The 100: Seriálový prequel má nejistou budoucnost | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 23 obrázků
Přinášíme novinky ke spin-offu The 100, jehož podobu nám tvůrci ukázali ve finální sérii čerstvě zakončeného hlavního seriálu.

Postapokalyptický sci-fi seriál The 100 byl letos ukončen finální sedmou sezónou. Již před premiérou poslední řady se objevily zvěsti o seriálovém spin-offu, který by se měl odehrávat 97 let před událostmi původní série. Spin-off s potencionálním názvem The 100: Second Dawn má stále nejasnou budoucnost a není zatím jasné, zda se ho fanoušci dočkají.

The 100: Prequel postapokalyptické sci-fi nabírá obsazení
 

Podoba spin-offu byla představena v osmé epizodě sedmé série The 100. V díle s názvem Anaconda byli divákům představeny nové postavy, konkrétně Cadoganova dcera Callie s tváří Ioly Evans (Carnival Row) a syn Reese, kterého si zahrál Adain Bradley (Riverdale). Obě postavy mají velmi odlišný názor na svého otce, a pokud by se spin-off uskutečnil, tak by jejich vztah byl variací na biblický příběh Kaina a Ábela. Dále se ve speciálním díle představila postava mladého muzikanta Augusta. Toho si zahrál Leo Howard, jenž momentálně hraje v seriálu Legacies.

Showrunner The 100 Jason Rothenberg se pro server TVLine vyjádřil ke spin-offu následovně: „Debaty o seriálu nyní probíhají na tak vysokých pozicích, že ani nejsem jejich součástí. Doufám, že mi v následujících dnech někdo zavolá a budu s vámi moct sdílet pozitivní zprávy. Moc rád, bych s tímto seriálovým světem pokračoval.“ Rothenberg dále uvedl několik svých nápadů ke zmiňovanému spin-offu. Diváci by se mohli dočkat flashbackových epizod po vzoru Ztracených, které by ukázaly svět před vypuknutím apokalypsy a prvotní plány na to, jak v určitém okamžiku vyslat lidi do vesmíru.

V rozhovoru pro server Deadline se Jasona Rothenberga ptali, zda by se ve spin-offu mohli objevit i postavy z původní série. Na to odvětil, že nepředpokládá, že by se v preqeulu objevili staří známí, ale že to nemůže zcela vyloučit.

Uvítali byste spin-off ze světa The 100 nebo si myslíte, že by se tvůrci již k seriálovému světu neměli vracet? Dejte nám vědět v komentářích.

V galerii si můžete prohlédnout záběry z prequelové epizody Anaconda.

Zdroj: TVLine, Deadline

Foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu