The 100: Prequel postapokalyptické sci-fi nabírá obsazení

The 100: Prequel postapokalyptické sci-fi nabírá obsazení | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdo si zahraje v pilotní epizodě, která se bude odehrávat necelých 100 let před událostmi seriálu The 100?  

Postapokalyptický seriál The 100 sice nepatří na stanici The CW k těm nejúspěšnějším, ale díky stabilní fanouškovské základně to tahle sci-fi dotáhla až do finální sedmé série, jež si odbyde premiéru v průběhu první poloviny letošního roku. I přesto, že se seriál blíží ke svému konci, tak mu domovská stanice chce dát ještě šanci v podobě potenciálního spin-offu, který by se odehrával 97 let před událostmi The 100.

Stanice 11: HBO chystá apokalyptické drama o přeživších smrtící chřipkové epidemie
 

Prequelová série zatím nemá potvrzenou celou první řadu, The CW pouze objednala pilotní epizodu, která bude součástí sedmé řady The 100. Nejspíš až na základě ohlasů a divácké přízni se stanice rozhodne, zda odklepne celý spin-off nakonec schválí. Zvažovaná novinka zatím nemá oficiální název. Chvíli po internetu kolovalo označení Anaconda, avšak tento název vyvrátil tvůrce The 100 Jason Rothenberg, jenž oznámil, že spin-off zatím žádný název nemá. Je ovšem možné, že Anaconda bude název pilotní epizody.

Co se hereckého obsazení týče, tak zatím byla potvrzena trojice mladých vcelku neznámých tváří. V pilotním díle uvidíme Iolu Evans (Carnival Row), Adaina Bradleyho (Báječní a bohatí) a Leo Howarda (Why Women Kill). Scénář k pilotní epizodě, která bude součástí finální sedmé série The 100, napíše tvůrce původní série Jason Rothenberg.

The 100 volně adaptuje románovou sérii autorky Kass Morgan. První řada seriálu vyšla v roce 2014, rok po vydání první ze čtyř knih. Příběh je zasazen do nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy je Země zpustošena nukleární válkou. Ta vyhnala poslední zbytky lidstva na vesmírné lodě, které se pohybují mimo zemskou atmosféru. Aby lidé zjistili, jestli je po 100 letech Země obyvatelná, pošlou na její povrch 100 delikventů, které společnost považuje za postradatelné, aby se pokusili Zemi kolonizovat.

Zdroj: TVLine, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu