The 100: Stanice The CW dala zelenou pilotní epizodě prequelu

The 100: Stanice The CW dala zelenou pilotní epizodě prequelu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Daný díl bude součástí poslední sedmé řady The 100.

Sci-fi seriál The 100, který se volně inspiroval u stejnojmenné knižní série od Kass Morgan, není nejúspěšnějším projektem televize The CW, ale má velmi oddanou fanouškovskou základnu. A to jistě napomohlo tomu, že seriál přežil poměrně dlouho a příští rok odstartuje sedmá (a současně poslední) řada. 

The 100: Postapokalyptický seriál bude zakončen sedmou sérií
 

Ovšem, The CW nechce nechat propracované universum ležet ladem a skladem a tak schválila pilotní epizodu prequelu. Daný díl bude součástí sedmé řady a pokud se šéfům stanice zalíbí a bude o něj ze strany diváků zájem, dá se předpokládat, že prequel dostane zelenou. 

Nový seriál bude zasazen do doby 97 let před událostmi v The 100 a začne v době, kdy skončil svět, jak ho známé poté, co jaderná katastrofa vymazala většinu lidstva z povrchu zemského. V centru dění bude skupina přeživších, která se bude snažit přežít v novém nebezpečném světě a jejich cílem bude vytvořit novou lepší společnost, která povstane z popela té původní.

Dobrou zprávou pro fandy The 100 je jistě to, že tvůrcem prequelu bude duchovní otec původního seriálu Jason Rothenberg, který by se měl v případě pilotní epizody ujmout nejen produkce, ale také scénáře. 

Zatím ovšem není jasné, kdy se dočkáme premiéry pilotního dílu, ostatně, aktuáně není známo ani to, kdy odstartuje sedmá řada The 100. Ví se jen, že to bude v roce 2020.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu