Constellation: V nové sci-fi se Noomi Rapace vrací po katastrofě na Zemi

Constellation: V nové sci-fi se Noomi Rapace vrací po katastrofě na Zemi | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Akcí nabité vesmírné dobrodružství slibuje hloubat v hlubinách lidské psychologie.

Pro Apple TV+ vzniká nová sci-fi série, která se jmenuje Constellation (Konstelace / Souhvězdí) a na první poslech nezní vůbec špatně. Čeká nás konspirační psychologické drama, jehož hlavní hrdinkou je Jo. Ta se po neštěstí ve vesmíru vrací na Zemi, jen aby zjistila, že jí zdánlivě chybějí kousky jejího vlastního života. Máme se těšit na akcí nabité vesmírné dobrodružství, jež se má zabývat temnými okraji lidské psychologie a zoufalou snahou hrdinky o odhalení pravdy. Jo se snaží odhalit pravdu nejen o utajené historii vesmírných letů, ale také se snaží získat zpátky vše, co ztratila.

Hlavní postavu hraje Noomi Rapace, jež je stále nejznámější asi pro Muže, kteří nenávidí ženy, ale s vesmírem už má také zkušenosti díky Prometheovi. Naposledy jsme ji mohli vidět ve válečném snímku Černý krab. Druhou hlavní roli dostal Jonathan Banks, známý především jako Mike z Perníkového táty a z Volejte Saulovi. Tady si zahraje Henryho, fyzika s Nobelovou cenou. Ten učiní tajný objev, avšak odpovědi na jeho otázky chrání Jo na stanici ISS...tedy do chvíle, než se vrátí z vesmíru.

Autorem projektu je Peter Harness, který pracoval na seriálech Doctor Who či Jonathan Strange & Mr. Norrell, popřípadě na nové Válce světů. Úvodní epizody zrežíruje Michelle MacLaren, zkušená televizní režisérka seriálů jako Perníkový táta, Hra o trůny nebo Westworld. Projekt byl dříve známý také pod názvem Cosmonauts and Electric Eye (Kosmonauti a elektrické oko).

Titulní foto je ilustrační: Noomi Rapace ve filmu Prometheus

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest