Vetřelec: Kdy se bude odehrávat děj chystaného seriálu

Vetřelec: Kdy se bude odehrávat děj chystaného seriálu | Fandíme seriálům
20th Century Studios
Budoucnost seriálového Vetřelce přinese nejedno překvapení pro stálé fanoušky.

Noah Hawley (Fargo, Legion) připravuje seriálové zpracování Vetřelce. Sérii si objednala americká stanice FX a její šéf John Landgraf teď nabídl při setkání s novináři k projektu několik podrobností.

Seriál se odehrává dlouhou dobu před Ellen Ripley. V seriálu tedy nepotkáme ani ji ani žádnou jinou postavu z dosavadních celovečerních filmů, krom samotného xenomorpha (vetřelce). To ale ještě neznamená, že by na diváky nečekala velká překvapení.

Chystaná novinka má být tím úplně prvním příběhem v rámci kontinuity vetřeleckého světa. Děj bude zasazený na Zemi a to zhruba 70 let od současnosti. Pro představu, Prometheus se odehrává v roce 2093, Vetřelec: Covenant v roce 2104, Vetřelec v roce 2122, Vetřelci v roce 2179, Vetřelec 3 taktéž a Vetřelec: Vzkříšení v roce 2381.

Seriál má být věrný filmové sérii, ale zároveň značku originálním způsobem představit v novém světle. Zasazení děje na Zem dává tvůrcům příležitost si představit, jak bude vypadat naše blízká budoucnost z pohledu životního prostředí, správy, technologií či vzhledu. To vše má být zpracováno výrazným a originálním způsobem.

Termín premiéry zatím stanice nestanovila, ale Landgraf uvádí, že vzhledem k tomu, jak je naplánováno natáčení, se nejdřív dočkáme koncem roku 2023, možná až v roce 2024.

Foto je ilustrační, Vetřelec ve filmu Prometheus

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

?? | 21.02.2022 09:05
Viem si to predstavit ako prequel promethea, ktorý by sa venoval tvorcom (Space Jockey) alebo ich prvotnym vytvorom - nieco ako deacon.... mat tam alienov je proste totalna somarina ak je prometheus covenant oficialne lore
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu