Tales of the Walking Dead: První teaser láká na nový zombie seriál

Tales of the Walking Dead: První teaser láká na nový zombie seriál | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 1 obrázek
Vrátíme se do světa Živých mrtvých.

Hlavní série Živých mrtvých má momentálně pauzu a na podzim se vrátí se závěrečnými epizodami. Čekání fanouškům v létě zpříjemní nový seriál Tales of the Walking Dead (Příběhy živých mrtvých). Ten na rozdíl od dosavadních The Walking Dead seriálů nebude mít žádnou delší dějovou linku, ale půjde o antologii samostatných zombie příběhů.

Čeká nás šest samostatných hodinových epizod, kdy každá nabídne individuální příběh s různými postavami. A to jak s postavami novými, tak s už zavedenými, z jiných Walking Dead seriálů. Podle autorů se máme těšit na příběhy děsivé, dramatické, srdečné a někdy i humorné. Nový formát by zkrátka měl dát autorům možnost být v rámci postapokalyptického světa trochu rozmanitější a kreativnější. Teď sérii představuje první kratičký teaser, který najdete na konci příspěvku.

Obsazení postupně naplnili Anthony Edwards, Parker Posey, Terry Crews, Poppy Liu a Jillian Bell. Posléze se přidali ještě Olivia Munn (X-Men: Apokalypsa, Predátor: Evoluce), Daniella Pineda (Jurský svět: Zánik říše, The Originals), Danny Ramirez (The Falcon & The Winter Soldier), Loan Chabanol (Fading Gigolo), Embeth Davidtz (Čas, Ray Donovan) nebo Jessie T. Usher (Shaft, The Boys). Ze starších seriálů se á vrátit minimálně Samantha Morton jako Alpha. Showrunnerem je Channing Powell, který pracoval jak na Živých mrtvých, tak na Živých mrtvých: Počátku konce.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest