Živí mrtví: Počátek konce – Nové díly klepou na dveře, je tu trailer

Živí mrtví: Počátek konce – Nové díly klepou na dveře, je tu trailer | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 2 obrázky
Návrat oblíbené postavy se blíží. Zombie apokalypsa se znovu hlásí o slovo.

Zombie apokalypsa stále u diváků rezonuje. Dost na to, aby se fanoušci seriálu Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead) mohli těšit už na 8. řadu. Aktuálně se po zimní pauze blíží závěrečné epizody řady sedmé, kde se fanoušci dočkají očekávaného střetu Alicie se Strandem a také dlouho odkládaného návratu Madison (Kim Dickens).

Ta ze série zmizela na konci 4. řady, kde to mohlo vypadat, že se obětovala, aby ostatní hrdinové mohli žít, avšak nikdy jsme neviděli její tělo. Teď se definitivně potvrdilo, že naživu zůstala, ačkoliv to nebude ta samá Madison, jako v minulosti. Někdo pilně pracuje na tom, aby jí vymyl mozek a zneužil ji ke svým plánům. Kromě tohoto odhalení a centrálního konfliktu Alicie se Strandem se trailer zaměřil především na akční momenty, takže se hodně střílí, bodá a vůbec se porcují nemrtví. Nejsem si jistý, zda je trailer nějak netradičně sestříhaný, ale osobně mám dojem, že seriál vypadá levněji, než v minulosti. Také máte ten pocit?

Aktuální 7. řada seriálu Živí mrtví: Počátek konce se odehrává v ještě apokalyptičtější pustině, která vznikla v Texasu po atomovém výbuchu. Victor Strand (Colman Domingo) se opevnil ve Věži, vládne jako diktátor a rozhoduje o tom, komu pomůže a komu ne. Ostatní přeživší bojují v nukleární pustině těžce o přežití a Strandova zatvrzelost nevyhnutelně vede ke vzájemnému střetu. Přitom také hledají „Padre“, mytické místo, u něhož ani nebylo zřejmé, zda existuje. Alicia (Alycia Debnam-Carey) neochotně vede bývalé Teddyho následovníky, trpí záhadnou nemocí a potýká se s důsledky svých dosavadních činů. Morgan (Lennie James) stále doufá, že se ještě setká s rodinou a ví, že právě Alicia je klíčem k přežití. Ta vyhlašuje válku Strandovi, kterého začínají sžírat paranoia a touha po odplatě. A další hrozby jsou na obzoru…

Dále hrají Danay García, Austin Amelio, Mo Collins, Karen David, Christine Evangelista, Jenna Elfman, Keith Carradine, Rubén Blades a Maggie Grace. Showrunnery seriálu jsou Andrew Chambliss a Ian Goldberg, producenty a Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert. Nové epizody startují vysílání 17. dubna.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu