Živí mrtví zvažují nový seriál z jiné části světa, v jiném jazyce

Živí mrtví zvažují nový seriál z jiné části světa, v jiném jazyce | Fandíme seriálům
AMC
Autor The Walking Dead poodhalil prvních pár podrobností o novém seriálu s Darylem a Carol.

Autor komiksu Živých mrtvých Robert Kirkman, jenž se dodnes podílí na přípravách seriálu, co z komiksů vycházejí, propaguje svoji novinku Invincible. Při tom se jej novinář zeptali také na budoucnost nemrtvé série.

Nejzajímavější z celého rozhovoru pro Collider byla asi zmínka o tom, že bychom se mohli dočkat dalšího seriálu ze zombie světa, který by vůbec nebyl zasazený do Spojených států a nebyl by točený v angličtině. Zatím všechny dosavadní příběhy ze světa The Walking Dead se odehrávaly na americkém kontinentu. Většinou v USA, maximálně si hrdinové odskočili do Mexika. Tu a tam mohla zaznít španělština, hlavním jazykem však vždy byla výhradně angličtina. Podívat se někam úplně jinam? To by mohlo být zajímavé oživení, pokud skutečně značka plánuje vytvářet další a další spin-offy. Nabízí se například výlet do Koreje, kde je zombie žánr velice populární.

Z dosavadních spin-offů už jsme se podívali na západní pobřeží USA a do blízké budoucnosti, na generaci mladých hrdinů, kteří už vyrostli výhradně v apokalyptickém světě a vůbec nezažili původní život bez zombies. Chystají se ale další. V plánu jsou filmy s Rickem Grimesem, šuškalo se o komediálním zpracování Živých mrtvých, ale novou vlajkovou lodí po skončení hlavního seriálu se má stát série s Darylem a Carol.

O té Kirkman prozradil, že zatím ještě není pro tvůrce prioritou. Daryl a Carol jsou plnohodnotnou součástí 11. řady Živých mrtvých, na kterou se teď tvůrci plně soustředí. Až se natáčení prodloužené 11. řady bude blížit ke konci, pak se pomalu začne připravovat seriál s oblíbenou dvojicí. O tom lze zatím s jistotou říct, že to rozhodně nemá být pouze jedna řada – tvůrci doufají, že o tu první bude dostatečný zájem, aby série mohla pokračovat dál do budoucnosti. Zatím lze fanouškům prozradit, že jednotlivé série nebudou mít 16 dílů, jako tomu bylo doposud u seriálů ze světa The Walking Dead zvykem, ale nějaký menší počet. Novinka by měla zkoumat řadu různorodých aspektů světa Živých mrtvých, měla by skákat v čase dopředu i dozadu a měla by být hodě jiná než to, na co doposud byli fanoušci zvyklí.

Foto je ilustrační, z dosavadního seriálu Živí mrtví (AMC)

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu