Živí mrtví odhalili harmonogram pro letošní rok a trailer na nové epizody

Živí mrtví odhalili harmonogram pro letošní rok a trailer na nové epizody | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 8 obrázků
V upoutávce se představují bojovníci Commonwealthu nebo Neganova minulost. Nové epizody letos uvedou všechny tři The Walking Dead seriály.

Živí mrtví se už za pár týdnů vrátí, aby dokončili svoji 10. sérii. Ta měla původně skončit už loni v dubnu. Kvůli pandemii se nepodařilo dokončit závěrečnou epizodu včas. Byla uvedena až se zhruba půlročním zpožděním, avšak zároveň se fanoušci dočkali milého překvapení: Desátá řada byla prodloužena o šest dalších epizod, které se začnou vysílat teď na jaře.

Čerstvě byl zveřejněný trailer, který ukazuje, co s ústředními hrdiny bylo po tom, co se vypořádali s Šeptači. Vracejí se staří známí jako Daryl (Norman Reedus) nebo Carol (Melissa McBride), zvýšená pozornost však bude zaměřená na Negana (Jeffrey Dean Morgan) a to z jednoho prostého důvodu: Po čase se vrátila Maggie (Lauren Cohan), které zabil manžela Glenna. A Maggie pořád touží po plnohodnotné pomstě. Měli bychom se také dozvědět něco víc z Neganovy minulosti.

Vedle toho ukázka potvrzuje, že se hrdinové začnou potkávat s Commonwealthem, což je další klíčové lidské společenství známé z komiksové předlohy. V ukázce se objevuje také nová postava, Mays, kterého hraje Robert Patrick, představitel ikonického Terminátora T-1000.

Na nové sérii je zajímavé, že bude vedle stanice AMC uváděna také na službě AMC+. Pro část diváků tak Živí mrtví dorazí už 25. února. Následující epizody přijdou vždy s týdenním rozestupem. U nás epizody přebírají Netflix i HBO Go, nicméně Netflix se zpožděním. Odhadujeme, že HBO by u nás mohlo nové epizody (s týdeními rozestupy) uvádět od 1. března. Zároveň také bylo oznámeno, jakých dalších novinek ze světa Živých mrtvých se letos dočkáme. Živí mrtví: Počátek konce se vrátí se zbytkem 6. řady „na jaře“, někdy během roku dorazí druhá řada seriálu The Walking Dead: World Beyond a „později“ (zřejmě na podzim) začnou 11. řada Živých mrtvých a 7. řada Živých mrtvých: Počátku konce.

Na závěr mrkněte dolů do galerie, jsou tam k prohlédnutí nově zveřejněné fotky k novým epizodám 10. řady.

Foto a podklady: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu