Živí mrtví: Chystá se komediální pojetí světa plného nemrtvých

Živí mrtví: Chystá se komediální pojetí světa plného nemrtvých | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 13 obrázků
Další chystaný spin-off k Živým mrtvým bude pojatý dost netradičně. Tvůrci zkusí komedii. 

Mateřský seriál Živí mrtví sice skončí nadcházející jedenáctou sérií, která by měla být odvysílána na podzim 2021 a na jaře 2022, stanice AMC se ale populárního světa oživlých mrtvol rozhodně vzdát nehodlá. První spin-off Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead) má za sebou šestou řadu a po skončení mateřského seriálu hodlá převzít korunu nejsledovanějšího pořadu mateřské stanice. Premiéru si odbyl i třetí projekt z propojeného světa nazvaný The Walking Dead: World Beyond, který se ale po první sérii nesetkal v dobrou diváckou odezvou. To ale tvůrce neodrazuje a připravují nový seriál speciálně pro Daryla a Carol, stejně tak i projekt nazvaný Tales of the Walking Dead, kde se dočkáme s žánrovým experimentováním v jednotlivých, na sobě nezávislých, epizodách. Zde to ovšem nekončí. Postapokalyptický svět se dočká i komediálního podání.

Živí mrtví: Populární zombie horor zvažuje do budoucna muzikálovou či animovanou podobu
 

Tuto novinku odhalil Scott M. Gimple, přední tvůrce propojeného vesmíru Živích mrtvých, ve vánočním speciálu nazvaném The Walking Dead Holiday Special. Epizodu odvysílala stanice AMC někdy v půlce prosince a sešli se v ní přední herecké hvězdy jako Lauren Cohan, Melissa McBride nebo Josh McDermitt, včetně shorunnerky Angely Kang a producenta Scotta M. Gimpla. Když byl Gimple dotázán moderátorem Chrisem Hardwickem, na co dalšího se můžeme těšit ze světa Živých mrtvých, oznámil, že se aktivně pracuje na čistě komediálním seriálu.

„Pracujeme nyní na čistokrevné komedii Živí mrtví. Nechceme si z našeho světa dělat srandu, ale komediálnější pohled na něj nabídnout chceme.“

Žádné další detaily sděleny nebyly, vypadá to, že projekt je ve fázi přípravy námětu. Není ovšem žádným překvapením, že tvůrci chtějí s žánry experimentovat. Živí mrtví jsou v základu postapokalyptickým thrillerem, kde není příliš místa pro komedii a vtipy. Chystaný projekt Tales of the Walking Dead si dává za cíl prozkoumat možnosti vyprávění příběhů z depresivního světa plného zombies jinou formou, než na jakou jsme zvyklí. Primárním cílem tvůrců je zřejmě oživení značky, které se pro AMC stala nejcennějším majetkem.

Myslíte, že Živí mrtví mohou fungovat i na komediální rovině? Hoďte nám názor do komentářů. Část vánočního speciálu si můžete pustit zde: 

Foto: AMC

Zdroj: The Walking Dead Hollywood Special

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu