Živí mrtví: Počátek konce: Spin-off Živých mrtvých bude pokračovat i v příštím roce

Živí mrtví: Počátek konce: Spin-off Živých mrtvých bude pokračovat i v příštím roce | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 12 obrázků
Vyjma oznámení sedmé řady jsou tu zprávy o možném návratu postavy Madison Clark.

Šestá sezóna seriálu Živí mrtví: Počátek konce se vrátí na obrazovky po aktuální zimní přestávce a všem fanouškům jistě udělá radost, že se na podzim dočkají další řady. Stanice AMC oznámila sedmou sérii skrze příspěvek na svém Twitteru s popiskem: „Minulost je mrtvá, ale budoucnost vypadá nadějně.

12 seriálových novinek měsíce prosince, které vám ukrátí adventní večery
 

Jak jsme vás již dříve informovali, hlavní série Živí mrtví skončí prodlouženou jedenáctou sérií během roku 2022. Ovšem i přes konec seriálu, který vše začal, se do zombie světa podíváme v dalších projektech. Jedním z chystaných spin-offů je zatím nepojmenovaný seriál s oblíbenými postavami Darylem Dixonem (Norman Reedus) a Carol Peletier (Melissa McBride), který by měla AMC představit v roce 2023. Dále v příštím roce doraz druhá série The Walking Dead: World Beyond a fanoušci se pomalu mohou začít těšit i na celovečerní film zaměřený na Ricka Grimese (Andrew Lincoln), který se momentálně připravuje.

Následují spoilery ze 4. série Živí mrtví: Počátek konce

Showrunner série Živých mrtvých Scott Gimple naznačil možný návrat postavy Madison (Kim Dickens) ze série Živí mrtví: Počátek konce. Když v roce 2015 začal spin-off Počátek konce tak byl primárně zaměřen na rodinu Clarkových v čele s Madison, která se rychle etablovala jako hlavní hrdinka seriálu a nebojácně vedla svou rodinu a další přeživší z Los Angeles zasaženého zombie apokalypsou.

Ve čtvrté sérii směřovala Madison zbytek svojí rodiny na baseballový stadion, kde došlo ke konfrontaci s konkurenční skupinou. Jak se konflikt stupňoval, hordy nemrtvých se začaly rojit na stadionu, což vedlo Madison k sebeobětování ve snaze zachránit své děti. Madison byla nejprve prohlášena za mrtvou ostatními postavami a následně její smrt potvrdili i tvůrci. Jelikož však její smrt nebyla na obrazovce vidět a projevovala se pouze očima ostatních postav, tak by ji stále tvůrci mohli oživit a tvrdit, že nějakým zázrakem incident přežila.

Scott Gimple uvedl, že stále existuje šance, že se Madison v nějaké podobě vrátí. Těžko říct, zdali by to bylo v Počátku konce či v jiném seriálu, každopádně se zdá, že tvůrci o návratu uvažují a že diváci nejspíše neviděli postavu naposledy.

Zdroj: Deadline, Insider, Screenrant

Foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu