Živí mrtví: Začalo natáčení poslední řady oblíbené zombie série

Živí mrtví: Začalo natáčení poslední řady oblíbené zombie série | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 4 obrázky
Zatímco se roztáčejí kamery na place 11. řady, na obrazovky se vrací řada 10.

Živí mrtví patří k nejdéle vysílaným žánrovým seriálům vůbec. První epizoda měla premiéru už v roce 2010, aktuálně po delší pauze startují závěrečné díly 10. řady a v průběhu let vznikly nejrůznější spin-offy. I když v jeden čas měla série rekordní sledovanost, stále méně uspokojivé zpracování diváky postupně odradilo a nakonec bylo oznámeno, že hlavní série skončí s 11. řadou. Ta se teď v únoru začala čerstvě točit a níže z ní můžete vidět první fotku ze zákulisí, o kterou se podělili tvůrci.

Kvůli pandemii 11. řada dorazí zhruba s ročním zpožděním (letos na podzim) oproti běžným zvyklostem, tvůrci se nicméně rozhodli divákům čekání zkrátit přidáním bonusových epizod k řadě desáté. Namísto běžných 16 dílů jich řada má 22. A právě teď začínají. Oficiální premiéra je stanovená na 28. února, nicméně už proběhla předpremiéra na službě AMC+ a ohlasy jsou spíš vlažné. Podle většiny recenzentů se diváci zatím nedočkali příliš uspokojivého vysvětlení toho, co bylo celé ty roky s Maggie (postava se po delší absenci vrátila do seriálu) a navíc se epizoda utápěla v její zášti vůči Neganovi. Což je možná lidsky pochopitelná emoce, ale diváci už se od téhle Neganovy kapitoly posunuli dál a stará situace s Maggie prý není podaná nijak originálně nebo zajímavě.

Než bude epizoda k dispozici i u nás (jednotlivé díly obvykle dříve či později nabízí Netflix a HBO), můžete si pustit alespoň trailery a mrknout do galerie na promo fotky.

Foto: AMC

Zdroje: Deadline, produkce, Kevin Deiboldt

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu