Živí mrtví: Představitelka Michone si vyžádala úpravy scénáře svojí závěrečné sezony

Živí mrtví: Představitelka Michone si vyžádala úpravy scénáře svojí závěrečné sezony | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Danai Gurira nebyla úplně spokojena s příběhovou zápletkou své postavy pro poslední sérii Walking Dead, ve které vystupuje.

Článek obsahuje spoilery.

Jak už delší dobu víme, další postava, která zmizí ze seriálu Živí mrtví je i Michonne v podání herečky Danai Gurira. Aktuální desátá řada je její rozlučkovou a je zřejmé, že Danai velmi záleží na tom, jakým způsobem dá Michonne sbohem, respektive jaká bude její finální příběhová linka. A tak oslovila scenáristy s žádosti o změnu něčeho, co se jí úplně nezdálo.

Filmy Živí mrtví se budou výrazně lišit od seriálů, tvrdí tvůrce
 

V desáté řadě zemřel lékař Siddiq, který sehrál důležitou roli v příběhu několika postav a to včetně Ricka a Carla Grimesových, což je dvojice, která byla silně provázána s Michonne. A původně bylo v plánu, že se Michonne o smrti Siddiqa nedozví. Ale to se herečce nezdálo a tak oslovila tvůrce s tím, že jim připomněla to, že byl Siddiq důležitou osobu v osudech rodiny Grimesových a Danai měla dojem, že by nebylo správné, pokud by Michonne před svým odchodem neměla šanci se se Siddiqovou smrtí vypořádat. 

A jak je jasné z dění v osmé epizodě desáté řady, nakonec s tím scenáristé souhlasili a změny v ději provedli. Samozřejmě je možné, že někomu to může přijít jako drobnost, ale je zřejmé, že Danai na tom záleželo a měla dojem, že je to pro Michonne podstatné a je dobře vědět, že tvůrci se nebrání diskutovat s herci o osudech jejich postav.

Desátá řada bude pokračovat 23. 2. 2020 epizodou nazvanou Squeeze. Právě z tohoto dílu pochází fotografie v galerii, na které je k vidění Michonne.

Zdroj: TVline, CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu