Živí mrtví: 11. sezóna oficiálně oznámena, která známá postava se vrátí?

Živí mrtví: 11. sezóna oficiálně oznámena, která známá postava se vrátí? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
V 11. řadě The Walking Dead se do boje se zombíky zapojí stará známá tvář.

Živí mrtví, pravděpodobně lépe známí pod svým původním titulem The Walking Dead, se dnes, čili 6. 10., vrací na obrazovky se svou 10. sezónou. Mnoho dřívějších fanoušků se k seriálu po delší době obrátilo zády a kritizovalo ho za jeho rozvleklost, základní divácké jádro se ale stále drží a navzdory klesající sledovanosti se pro stanici AMC stále jedná o jeden z nejúspěšnějších projektů.

Dává tedy smysl, že se ho drží vysloveně zuby nehty a snaží se z něj vytěžit co možná nejvíce. K jednomu existujícímu spin-offu se už brzy připojí druhý a díky Comic Conu v New Yorku, který náhodou probíhá ve stejnou dobu jako premiéra 10. řady, nyní víme, že ani ústřední seriál v dohledné době nikam neuteče. Živí mrtví se totiž oficiálně vrátí i po jedenácté.

První pohled na novou sérii ze světa The Walking Dead
 

To ale není vše. Ohlášení 11. řady je pro zapálené fandy samozřejmě důvodem k oslavám, mnoho z nich ale jistě potěší také fakt, že se v pravidelné roli vrátí Lauren Cohen coby Maggie Greene. Ta se naposledy objevila ve stejné epizodě, v níž seriál nadobro opustil Andrew Lincoln jako Rick.

Kam se příběh v nadcházejících sériích vydá, to zatím nevíme, další castingová novinka avšak možná naznačuje, že se pomalu blížíme ke konci. Seriál totiž obsadil Paolu Lázaro jako Princess, oblíbenou postavu z komiksů, která se do televizního zpracování zatím nepodívala. Společně s jejím představením se ale komiksová série začala schylovat k závěru, máme se tedy obávat i o seriál? To teprve uvidíme.

Zdroj: THR - I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu